Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 95 Model ZJ Antar'ın Yeniden Doğuşu
arkadaşlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim, Antar'ın eksiği kilitleri onları da bir müddet daha bekletmeyi düşünüyorum zira yeni bir projeye başlamak üzereyim, bu arada Antar'ın iç kozmetiği ile ilgilenicem
Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası
Uğur halledilmeyecek sorunlar değil sıkma canını işin çoğu bitti zaten ufak tefekler de biter :)
Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası
Bu arada Uğur çift mafsalı internetten sipariş ederiz, sadece çift mafsal kısmı uygun şekilde çözülüyor bence hiç başka yerde arama bile
ben ilgiyle takip ediyorum devam :)
çok soru sorulmaması çok iyi bilinmediği ve her yerde yapılayamacağı içindir :D
benim aklımda kendi kendime hadi dersem Trabzon'a gelecem yapacak bişe yok :D
Ynt: Jeep Grand Cherokee 5,9 Limited (zj)
Oyle birşey olması durumu çok zor gibi bi bu zevkimiz var onuda elimizden alacaklarsa sökerim plakayı atarım olur biter çekici üstünde gezdiririm :)
Ynt: Jeep Grand Cherokee 5,9 Limited (zj)
arkadaşlar fotoğraflar yaza gelecek herşey hazır yoğunluktan işbaşı yapamadık daha bekletiyoruz ama ortaya gerçekten iyi şeyler çıkacak
Uğur seçimlerin, ortadaki iş, şimdiye kadar yaptıkların bence çıkan sonucun çok doğru olduğunun kanıtı ;)
Ölümsüz bir araç çıkıyor yüreğine sağlık...
Bizim araçlarda kullanılan basit model aynen bahsettiğiniz gibi pimli viraj denge çubuğunu serbest bırakan bir parçayı bu kadar şeyi yaptıktan sonra kolayca yaparsınız :)
bu model bence en kullanışlı olanı...
Uğur Bey işlerin yoğunluğu sebebiyle fazla internete giremez olmuştum ki bugün başlığı görünce işi gücü bir kenara bırakıp güzelce baştan sona okudum yapılanları, maşallah harika bir iş çıkıyor, bol kolay...
Ynt: Grand cherokee 5,2 yükseltme
Mahmut abi ellerine sağlık çok güzel olmuş, teknik açıdan eksik bir durum olacağını düşünmüyorum işin içinde parmağın var nede olsa :)