mahirkayhan kullanıcısının son içeriği

1. M

İç Kapı Kolu

Herkese merhaba. Adana da 2001 JLK için iç kapı kolu alabileceğim veya telefonla getirtebileceğim yer var mı?yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. (internetten de getirtebileceğim adres veya tel varsa )
  2. M

Sebebini bulamadığım ses

Ynt: Sebebini bulamadığım ses Sesin sebebini buldum.Bulana kadar 2 ustaya gittim.Ses arabamın arazi vitesine taktığım nazar boncuğundan geliyormuşşş :D.Yolda giderken farkettim.
  3. M

Sebebini bulamadığım ses

Ynt: Sebebini bulamadığım ses Arkadaşlar bu sesin sebebi büyük ihtimalle vitesten geliyor.Ses hergeçen gün azalıyor.Araç boşta iken ses kesiliyor.
  4. M

Sebebini bulamadığım ses

Merhaba gezenbilir üyeleri. 2001 model jlk aracım var 131000 kmde.2 gün önce araçla seyir halindeyken araçtan tak,tak,tak gibi ses gelmeye başladı.Bu ses sanki sağ tekerin üsttü ile cama vuruluyormuş gibi hissediliyor.Aracımı usttaya götürdüm ancak hiç ses çıkartmadı.Bugün sabah işe gelirken...
  5. M

Vitara Aldım. Görüşlerinizi Bekliyorum

Ynt: Vitara Aldım. Görüşlerinizi Bekliyorum Allah kaza bela vermisin.Hayırlı günlerde kullanın...
  6. M

Vitara'da Yakıt Sorunsalı

Ynt: Vitara'da Yakıt Sorunsalı bende de 2001 5k jlk var şehir içi 13lt yakıyor 100 km de.herkes normal olduğunu söylüyor.
  7. M

İÇ KAPI KOLU

Ynt: İÇ KAPI KOLU Verdiğiniz bilgiler teşekkürler. bu aracı tarsusta gönül rahatlığıyla götürebilceğim bir usta varmı?elektrikçi var mı ?
  8. M

İÇ KAPI KOLU

Merhaba gezenbilir üyeleri.Siteye yeni üye oldum herkese selam ve saygılarımı sunuyorum. Yaklaşık 1 ay önce 2001 5 kapı jlk aldım.İç sol kapı kolu kırıldı.Adana-Mersin-Tarsusta bulabileceğim yedek parça yerleeri veya internetten getirtebileceğim güvenilir site adresleri varmı?Özellikle tarsus ta...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Geri