İÇ KAPI KOLU

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mahirkayhan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,583

mahirkayhan

Yeni Üye
Merhaba gezenbilir üyeleri.Siteye yeni üye oldum herkese selam ve saygılarımı sunuyorum.
Yaklaşık 1 ay önce 2001 5 kapı jlk aldım.İç sol kapı kolu kırıldı.Adana-Mersin-Tarsusta bulabileceğim yedek parça yerleeri veya internetten getirtebileceğim güvenilir site adresleri varmı?Özellikle tarsus ta bu araçtan anlayan usta önerisine de ihtiyacım var.Yardımlarnız için şimdiden teşekkürler.

Etiketler

Ynt: İÇ KAPI KOLU

Adanada yaşadığım yıllarda Sun otomotiv diye bir firma vardı. Barkaldan adanaya girerken küçüksaate dönen bir çatal var. oradaydı. aradağın parçayı oradan alablirsin. sanırım 20-25 tl aras birşeydi.

Verdiğiniz bilgiler teşekkürler.
bu aracı tarsusta gönül rahatlığıyla götürebilceğim bir usta varmı?elektrikçi var mı ?

İç kapı kollarının kırılması; yan sanayi kapı kolu kullanılıp, kapı içi teli değiştirilmeyen JLX lerde sık rastlanan bir durumdur.
Olayın temel sebebi ise kapı kolunun içindeki telin zamanla uzama yapması, dolayısıyla kolun kapıyı rahat açamaması, kapının açılması için kolun sürekli zorlanmasıdır.
Olayın kronik bir sorun haline gelmemesi için kapı kolunun teli uzun süredir değişmemişse kolla birlikte telin de değişmesidir.
Yan sanayicilerde sadece kol satılırken yetkili servislerde kol ile tel set halinde satılmaktadır.
Bu nedenle en yakın yetkili servisten kolu temin etmeniz daha iyi olacaktır.

Alfa romeo giulietta aracımın kapı kolu kırılmıştı araştırdım serviste 1.500 artı kdv gibi yüksek fiyat verdiler..Şaşmaz oto sanayi ankarada autoteam garage var orda yaptıklarını öğrendim.200 liraya eskisinden daha sağlam şekilde aldım. s7.gif

şahin ustanın numaranı bırakıyorum arayın görüşün yardımcı oluyorlar..şehir dışına kargoyla alıp geri yolluyorlar..
0554 803 44 44 Autoteam Garage

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.