mahmut Gümen kullanıcısının son içeriği

1. mahmut Gümen

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Yeni yılda... Saçlarım biraz daha beyazlaşacak... Kelim biraz daha büyüyecek... Trafik kazalarında daha fazla insan ölecek... Belki bir dostumu daha kaybedeceğim... Veya dostlarım beni kaybedecek.. İçtiğim sudan, popomu sildiğim kağıda kadar...
  2. mahmut Gümen

Yeni Çekme Karavan Modeli (Ege Karavan)

Ynt: Yeni Çekme Karavan Modeli (Ege Karavan) Resimleri yayınlamana çok sevindim. Çok yaşa enezege kardeşim. Beni "Hayali Küçük Ali" olmaktan kurtardın. Keşke karavanın tümünü gösteren bir fotoğraf da olsaydı. Karavanın en önemli özelliği olan birleşim yerleri fotoğrafta görünmüyor. Neyse, onu...
  3. mahmut Gümen

Ynt: Yeni Çekme Karavan Modeli (Ege Karavan) Yok canım, küstüğüm filan yok. "Böyle bir karavan yok" denmesi kırıcıydı. Konuyu daha fazla uzatmak istemedim, "daha fazla yazmayacağım" dedim. Neyse, biz 130 kiloyuz, o kadar çabuk kırılmayız. Valla, çekme karavan düşünenlere, hele iyisini...
  4. mahmut Gümen

Ynt: Yeni Çekme Karavan Modeli (Ege Karavan) Bülent Bey Ben sadece sizlere karavanın yapıldığını duyurdum. Karavanın fiyatını da biliyorum ama bu gibi şeyleri, yapımcının iznini almadan yayınlamam etik olmaz. Kendiisinin telefonu 0232 257 66 37 İsterseniz sorun. Ben arada kalmak istemem...
  5. mahmut Gümen

Ynt: Yeni Çekme Karavan Modeli (Ege Karavan) Bu forumda çokça hayrete düşüyorum. Yazmak istediğim çok şeyi yazmak istemiyorum. Karavanı o kadar anlatıyorum. "Öyle bir karavan yok. Sadece reklam" diyebiliyor insanlar. Yani ben yalancı oluyorum. Böyle bir yazı yazmadan önce neden Ege Karavana...
  6. mahmut Gümen

Ynt: Yeni Çekme Karavan Modeli (Ege Karavan) Boy 4.90 yapılamakta olan karavan bitmeden satıldı.
  7. mahmut Gümen

Ynt: Yeni Çekme Karavan Modeli (Ege Karavan) Şeref Bey Haklısınız. İsmen hitab etmekle terbiyesizlik yapmışım. İnsanız, sinirimize yeniliyoruz. Özür dilerim.
  8. mahmut Gümen

Ynt: Yeni Çekme Karavan Modeli (Ege Karavan) Ben "gördüm" diyor, detaylar yazıyorum. Siz "tam olarak görmedin, sana anlattılar" diyorsunuz. Sonra da yalancı demedim diye yazıyorsunuz. ;D İzin verinde karavan yarım yapılmış bile olsa (ki %80 bitmişti) bir karavanın nasıl olacağını anlayayım...
  9. mahmut Gümen

Ynt: Yeni Çekme Karavan Modeli (Ege Karavan) Bartek kardeşim "Hymerin aynısı" tabiri bana ait değil. Mehmet Bey'in bana söylediği. Bu arada bazı bilgiler vereyim. Ben karavan yapının bu kadar ince hesap istediğini sanmıyordum. Yapım kataloglarında gördüklerime şaşırdım. Hava dolaşımından tutun...
  10. mahmut Gümen

Ynt: Yeni Çekme Karavan Modeli (Ege Karavan) Sevgili Ömer kardeşim cevabımın sana olmadığını anlarsın diye düşünmüştüm. Senin gülücüklerinden olaya nasıl baktığını anlamıştım. Ben, Adam, çıkmış adam arar. Adam haklı ! Çünkü ; Adam, adama meraklı. Diye yazdığı halde hemen insana yalancı...
  11. mahmut Gümen

Ynt: Yeni Çekme Karavan Modeli (Ege Karavan) Bu foruma bir şey yazarmaya korkmaya başladım. İnsanları kırmaktan hiç çekinmiyorsunuz. Farkında mısınız bana alenen "yalancı" diyorsunuz. Karavancı olsaydınız ,yeni yapılan karavanların dış yüzeylerinin, fabrikadan plastik kalplı olarak geldiğini...
  12. mahmut Gümen

Ynt: Yeni Çekme Karavan Modeli (Ege Karavan) Karavanın döşemeleri bitmediği için fotoğraflarını çekmedim. Zaten dışı da çizilmesin diye örtülüydü. Fiyat konusunu da aksesuarlara göre olacağı için, kendisi ile konuşmanız daha iyi olur. Şu kadarını yazayım; Yerli karavanlardan fazla, Avrupalardan...
  13. mahmut Gümen

Dostlar, Size Ocak ayında EGE Karavana gideceğimi ve yeni karavanını görüp burada yazacağımı söylemiştim. 3 gündür Ege karavandayım. Müşterileri için kitap imzalıyorum. Gördüklerim; Ege Karavan Hymer çekme karavanın aynısın (yasal zorunluktan dolayı bazı değişiklikler yaparak) yapmış. Yapılan...
  14. mahmut Gümen

Gezenbilir Tişörtleri Satışa Sunulmuştur...

Ynt: Gezenbilir Tişörtleri Satışa Sunulmuştur... XXXL Beden var mıdır?
  15. mahmut Gümen

Karavancıların Oyunu; Petank

Karavancıların oyunu sayılan "petank setine" aşağıdaki adresten çok ucuza sahip olabilirsiniz. Ben aldım. Toplar Fransadan ithal ve çok güzeller. Tek kötü tarafı setler 6 lı... www.petank.net

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,759
Kaydolan Son Üyemiz
abdil DOĞRU

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri