Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Yuvacık - Aytepe Senenin İlk Kar ile Tanışma Gezisi (13 Aralık 2009)
meric abi güzel gezi olmuş hemen bi gezi yapaım yanlız hamsi olunca ben ac kalıyorum ;D
Ynt: Yuvacık Aytepe'de Tek Araç Off-Road Keşif Gezisi (29 Ağustos 2009)
la yunus ne eglenmişsiniz keşke istanbul iftarını iptal edip sizinle gelseymişim ama fotolar
epey serinleti beni sag ol nasip bidahaki sefere
parkur cetin cevize benzer bol adrenelin
Ynt: Yine Aynı Tartışma
melih arkadaşımız güzel video göndermiş benim aklıma bi soru geldi aracın donanımımı yoksa dostların yerdımımı biz gitigimiz her gezide öncelik dostluklara veririz teşekürler
Ynt: Yine Aynı Tartışma
selamlar konuyuyu takip ediyorumda üç aşagı beş yukarı cogu arkadaşımızın söyledikleri temenileri hemen hemen aynı her mesajın altında egitim in şart oldugu anlaşılıyor fakat gezilerin de sınıflandırılması lazım bi off road gezisi ile geşif gezisi arasındaki farkın...
Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri
aracların diri durduklarını biliyorum izmite gelenler alan kişiler getiriyor araclar calışmış vakat aracları artık mke ye getirirken vinclemi yoksa vorliftlemi ne ile yüklemişlerse şafları yamulmüş cok titreşim yapmişlar kamyona yüklemeyi uygun bulmuşlar