Mantez kullanıcısının son içeriği

  1. Mantez

    İzmit Veya Gölcük Te Suzuki Ustası

    Teşekküler. Hiç bigi veren olmayınca, "Her halde orada usta yok, araçlar da bakımsızdır." diyip araca bakmadım. 🤣 İşin şakası bir yana, bigi için teşekkürler. Sonradan pajero aldım.
  2. Mantez

    Şase Ve Kaportayı Ayırıp Aracı Komple Elden Geçirmek Için Usta

    Merhaba, İlanlarda bir nokta dikkatimi çekti. Ordu, Trabzon ve Artvin civarından çok düzgün görüntülü ve sahiplerince çok övülen arabalar görüyorum. Bu bölgelerde bu işleri gerçekten çok iyi yapan ustalar mı var, yoksa işin sadece satış tarafımı aklıma takıldı? Ben İstanbulda yaşıyorum ve yeni...
  3. Mantez

    Grand Cherokee 2.7 Td (2003) Ve Pajero 2.8 Td (2000) Karşılaştırma

    Paylaşımlar için çok teşekkürler. Son olarak Pajero daha çekici geldi ve aldım. Şimdi yapılacak ufak tefek işler var. Sonrasında umarım keyifle kullanmak nasip olur.
  4. Mantez

    Mitsubishi'ciler Peki Biz Kaç Kişiyiz?

    Yarın aracımı alarak aranıza katılıyorum. Pajero 2.8 TD GLS Altı yıl aradan sonra yine bir Mitsubishi ile.
  5. Mantez

    Grand Cherokee 2.7 Td (2003) Ve Pajero 2.8 Td (2000) Karşılaştırma

    Bu iki araç arasında kaldım. Ağır off-road yapmayacağım. Bu iki aracı arazi yetenekleri, dayanaklılık, parça ve bakım maliyetleri açısından kıyaslaya bilecek arkadaşlar var ise yardımlarını bekliyorum. :smiley: Kapattım.
  6. Mantez

    Grand Cherokee 2.7 Td (2003) Ve Pajero 2.8 Td (2000) Karşılaştırma

    Grand Cherokee 2.7 TD (2003) ve Pajero 2.8 TD (2000) karşılaştırma Bu iki araç arasında kaldım. Ağır off-road yapmayacağım. Bu iki aracı arazi yetenekleri, dayanaklılık, parça ve bakım maliyetleri açısından kıyaslaya bilecek arkadaşlar var ise yardımlarını bekliyorum. :smiley: Kapattım.
  7. Mantez

    Güvenilir Bir Eksper Ve Usta Için Yardım Lazım

    Almayı planladığım 2000 model 2.8 TD aracı göstermek için İstanbul Avrupa yakasında (tercihen Atatürk Oto Sanayi civarında) bir ekspere ve / veya bu araçlardan anlayan bir ustaya ihtiyacım var. Önerebileceğiniz isimler ve (var ise irtibat numaralarını) paylaşırsanız sevinirim.
  8. Mantez

    Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız

    Aramızda yedek parça bulunabilirliği ve parçaların fiyatları açısından baktığınız da Pajero Pinin 2.0 GDI ile Suzuki Vitara / Grand Vitara arasında bir kıyaslama yapabilecek arkadaşlar var mı?
  9. Mantez

    İzmit Veya Gölcük Te Suzuki Ustası

    Merhaba, 5 yıl aradan sonra tekrar bir araç almayı planlıyorum ve aşağıda linki yer alan araç ile ilgileniyorum. Aracı bilen var ise ve bilgi verir ise sevinirim. Bölgede sözüne güvenebileceğim bir suzuki ustası / servisi için tavsiyenize ihtiyacım var. Fiyat için de görüşlerinizi paylaşırsanız...
  10. Mantez

    Yeni Proje Suzuki Samurai

    Toplam maliyeti sorsam ayip olur mu?
  11. Mantez

    Tanışma Bölümü (Karavan)

    Öncelikle ticari araç alma avantajınızi yetirmiş olacaksınız. Sıfır araç için bunun ne demek olduğunu bayiler size söyleyebilir. Bir dönem yurtdışından motorlu karavan getirmeyi düşünmüştüm, o zamanlar vergisini ödemeye razı idim ama ithalatıyasaktı. Şimdi izin var mı, bilmiyorum.
  12. Mantez

    Tanışma Bölümü (Karavan)

    60 yıldır burada yaşayan birisi olarak bende pek anladığımı iddia edemeyeceğim. Ancak, 2- 3065 sayılı Katma Değer Vergisi Kanunu Uygulaması: başlığından önceki cümle şöyle: İlk iktisap tarihlerinden itibaren 5 yıl geçtikten sonra "motorlu karavan"a dönüştürülerek kayıt ve tescilinde ise...
  13. Mantez

    Tanışma Bölümü (Karavan)

    Mesleki bozukluk diyelim. Bir yazılımcı olarak detayları öğrenmeden işe başlıyamıyorum. :smiley:
  14. Mantez

    Tanışma Bölümü (Karavan)

    Teşekkürler
  15. Mantez

    Tanışma Bölümü (Karavan)

    Merhaba, Ben Mantez. Emekli bir mühendisim, 59 yaşındayım ve İstanbulda yaşıyorum. Gezenbilir'e yeni katılmadım ama karavan merakım yeni başladı. Hedefim "iri" bir (tercihen) motokaravan edinebilmek ve yurt içi / dışında, her mevsimde uzun tatiller yapabilmek. El becerimi çok yeterli...


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,463
Mesajlar
1,518,247
Kayıtlı Üye Sayımız
172,117
Kaydolan Son Üyemiz
fmt35

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR



Geri
Üst