Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gezenbilir Land Rover Buluşması (7-8 Aralık 2013)
Arkadaşlar
Ben hala şantiyeden çıkamadım. Sabah dökülmesi gereken beton mikserlerini bir türlü sahaya getiremediler. Muhtemelen gelemeyeceğim. Bir sonraki gezide görüşmek dileği ile....
selamlar
Alper
Ender selam
Kamp alanının koordinatlarını alabilir miyim, Yalova'dan gelecegim, buluşma yerine zamanında yetişemeyebilirim.
Tesekkurler
Arkadaslar
ben büyük bir ihtimalle cumartesi katılacagım, gelirken de benim amarokla bir miktar odun getirmeyi planlıyorum. kampta görüşmek üzere
alper
Ynt: Gezenbilir; Bolu Aladağlar Kış Kampı Raporu (18 - 20 Şubat 2011)
Merhabalar,
Gecen yil oldugu gibi be seneki kis kampi da cok keyifliydi :)
Oncelikle bu eglenceli kampi duzenleyenlere cok cok tesekkurler, ayrica resimleri bizlerle paylasan ve anilarimiza katan arkadaslarimiza da...
Ynt: Gezenbilir Tişörtleri Satışa Sunulmuştur...
Merhabalar
Anadolu yakasinda Kadikoy civarinda gelip alabilecegimiz bir yer var midir, yoksa kargo ile alacagim.
Tesekkurler
alper
Ynt: Gezenbilir; Bolu Aladağlar Kış Kampı Duyurusu (18-20 Şubat 2011)
Efe Bey merhaba
Bu seneki kampa yine kuzenimle birlikte 3 kisi katilacagiz (isimleri ekleyecegim), kampin koordinatlarini tekrar yollamaniz mumkun mu aceba ?
Bu arada benim gecen seneki kampta cektigim fotograflardan bir...
Ynt: XJ Aldım, Görüşlerinizi Bekliyorum (1992)
Oncelikle hayırlı olsun, ben de almayı dusunuyorum ancak size bir iki sorum olacak izin verirseniz, 100 km de yaklasık yakıt tuketımı konusunda bilgi verebilir misiniz
Tsk
alper
http://www.sahibinden.com/benzersiz_land_rover-92WQQaXQQ20094425WQQpXQQdisplayitem
ilandaki defender hakkında bilgi almak istiyordum. yaklasık 15 bin tl masrafla bu arac sizce kullanılabilir bir hale getirilebilir mi? (gerci araci gormeden net bilgi vermek zor ama, en azından fikir sahibi olmak...