Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selamlar römork ne durumda acaba bittiyse tecrübeler konusunda bilgi verebilir misiniz? bende çift dingilli 3.5 x 2 m ebadında 2 veya 2.5 ton kapasiteli römrk yaptırmak istiyorum. Plan ve tecrübelere ihtiyacım var...
Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası
Gerçekten çok güzel çalışma hem çok kafa yorulmuş hemde emek harcanmış bir araç olacak bittiğinde...
Eminim yürümeye başlayınca emeklerinizin karşılığını almış olacaksınız :)
Ama hala direksiyon sistemiyle şaft...
Ynt: Jeep kaynak ünitesi
Araç hakkında biraz daha bilgi verebilir misiniz? Sanırım mekanik vinçler ve pto çıkışı va...
Orjinal bi araca benziyor güle güle kullanın...
Ynt: bu aparat ne işe yarar...yardım
Selamlar...
Fotoğrafta işaretlediğiniz aparat jikle, sağa yada sola çevirerek rolantiyi arttırıp daha sonra normal haline döndürebilirsiniz.
Aracınız sabahları zor çalışıyorsa kjızdırma bujilerine baktırmanızda yarar var diye düşünüyorum :)
Ynt: Uzun Yoldan Sonra Dizel Motoru Belli Bir Süre Çalıştırmak
Turbo timer temini için ebay yada araç modifiye eden firmalardan yardım alabilirsiniz montaj konusunda yine size yardımcı olacaklardır.
Vitesi boşa alıp el firenini çekip aracı stop etmeniz yeterli. Daha sonra aracı kilitleyip...
Ynt: Lastiklere su doldurma
Suyu doldurunca makineler 10 kaplan gücünde oluyo tanınmıyor ama dediğiniz gibi patlayınca epey sulu oluyor sonra uğraştırmasıda cabası ;D ;D
Ynt: Lastiklere su doldurma
Çok önceleri yazın kuruda tarlayı daha derin sürebilmek için ve balya makinasını fazla eğimli zeminlerde zaptedebilmek için bahsettiniz tekniği uyguluyorduk traktör ağırlaşsın daha iyi tutunsun patinaj yapmasın diye... ancak artık güçlü traktörler kullanıldığı için...
Ynt: Volkswagen - Amarok
güzel olmuş gerçekten üzerinde emek olduğunu belli ediyor araç... Yapanın ellerine sağlık keyifle güzel günlerinde kullanması dileğiyle...