marican22 kullanıcısının son içeriği

1. M

Benim Römork Hikayem.

selamlar römork ne durumda acaba bittiyse tecrübeler konusunda bilgi verebilir misiniz? bende çift dingilli 3.5 x 2 m ebadında 2 veya 2.5 ton kapasiteli römrk yaptırmak istiyorum. Plan ve tecrübelere ihtiyacım var...
  2. M

Defender yükseltme

Ynt: Defender yükseltme portal mı yoksa o :o :o :o takıldımı peki araca???
  3. M

Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Gerçekten çok güzel çalışma hem çok kafa yorulmuş hemde emek harcanmış bir araç olacak bittiğinde... Eminim yürümeye başlayınca emeklerinizin karşılığını almış olacaksınız :) Ama hala direksiyon sistemiyle şaft...
  4. M

Jeep kaynak ünitesi

Ynt: Jeep kaynak ünitesi Takdir ediyorum sizi güle güle kullanın araçlarınızı... Gerçekten orjinal araçlar bana göre mekanik olarak...
  5. M

Jeep kaynak ünitesi

Ynt: Jeep kaynak ünitesi Araç hakkında biraz daha bilgi verebilir misiniz? Sanırım mekanik vinçler ve pto çıkışı va... Orjinal bi araca benziyor güle güle kullanın...
  6. M

bu aparat ne işe yarar...yardım

Ynt: bu aparat ne işe yarar...yardım Selamlar... Fotoğrafta işaretlediğiniz aparat jikle, sağa yada sola çevirerek rolantiyi arttırıp daha sonra normal haline döndürebilirsiniz. Aracınız sabahları zor çalışıyorsa kjızdırma bujilerine baktırmanızda yarar var diye düşünüyorum :)
  7. M

Gaziantep'te Mercedes G Operasyonu

Ynt: Gaziantep'te Mercedes G Operasyonu ellerinize emeklerinize sağlık valla harika olmuş :) Tam bi "Arctic G" olmuş dodiklerle birlikte... :)
  8. M

Uzun Yoldan Sonra Dizel Motoru Belli Bir Süre Çalıştırmak

Ynt: Uzun Yoldan Sonra Dizel Motoru Belli Bir Süre Çalıştırmak Turbo timer temini için ebay yada araç modifiye eden firmalardan yardım alabilirsiniz montaj konusunda yine size yardımcı olacaklardır. Vitesi boşa alıp el firenini çekip aracı stop etmeniz yeterli. Daha sonra aracı kilitleyip...
  9. M

Sabah eğlencesi

Ynt: Sabah eğlencesi konuda uzman değilim ancak elimden gelen bişey olursa seve seve...
  10. M

Sabah eğlencesi

Ynt: Sabah eğlencesi Videodaki araç 2.8 dizel :) benzinli 2.8 yok bildiğim kadarıyla ama tedaş çıkması 2.4 benzinli motorlu hiluxlar mevcut...
  11. M

Lastiklere su doldurma

Ynt: Lastiklere su doldurma Suyu doldurunca makineler 10 kaplan gücünde oluyo tanınmıyor ama dediğiniz gibi patlayınca epey sulu oluyor sonra uğraştırmasıda cabası ;D ;D
  12. M

Lastiklere su doldurma

Ynt: Lastiklere su doldurma Çok önceleri yazın kuruda tarlayı daha derin sürebilmek için ve balya makinasını fazla eğimli zeminlerde zaptedebilmek için bahsettiniz tekniği uyguluyorduk traktör ağırlaşsın daha iyi tutunsun patinaj yapmasın diye... ancak artık güçlü traktörler kullanıldığı için...
  13. M

Volkswagen - Amarok

Ynt: Volkswagen - Amarok güzel olmuş gerçekten üzerinde emek olduğunu belli ediyor araç... Yapanın ellerine sağlık keyifle güzel günlerinde kullanması dileğiyle...
  14. M

Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi bi iletişim bilgisi almamız mümkün mü acaba abi Osmaniye burnumun dibi sayılır :) Çakılar hakikaten kaliteli duruyor :)
  15. M

Land Cruiser Mont Yaptıralım

Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım montlar geldi gerçekten çok şık ellerinize emeklerinize sağlık...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri