Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Lada Niva Hakkında Birkaç Soru?
hangi serviste?birde bunun alt takımı ve motorun çalışması hoşuma gitmiyor,arkalardan çok ses geliyor kaba taslak bunlar bana kaç ytl yi bulur komple değiştirmiş olsam.saygılar
Ynt: Lada Niva Hakkında Birkaç Soru?
merhaba yavuz kardeşim,öncelikle kısada olsa beni aydınlattığın için teşekkür ediyorum.peki bu nivaların motor ve alt bakım parçalarını en uygun nerden temin edebilirim?yani kendime en az 5 sene bine bileceğim bir niva yapmak istiyorum.bana yardım edin
merhaba arkadaşlar,kafamda ki soru işaretlerini çözebileceğinize inandım ve aranıza katılmaya karar verdim. kendi doğrularını paylaşan arkadaşlarada şimdiden teşekkür ediyorum.1-1990 mod.bir lada niva aldım ve allah izin verirse ağır usul onu yaptırmak istiyorum herşeyini...