Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba aracıma 2” get taktıktan sonra 31” AT lastik aldım fakat tekerler tamtur manevrada iç kısımdaki kollara(aşağıda resimde işaretlediğim kısıma) sürtüyor. Flanş takıp lastikleri biraz daha dışarı çıkarmak istiyorum fakat bunu yaparken ölçüm yaptırmam gerekirmi yoksa herhangi bir flanş (örn...
Emeğinize sağlık Volkan Bey eğer mümkünatı olursa revize ettiğiniz parçayı satın almak isterim 5cm get taktıktan sonra benim direksiyonumda boşluk oluştu ve şuan için çok sıkıntılı yapabilsem sizin gibi kendim revize etmek isterdim ama yetenek ve ekipmanım yok maalesef ;D
2. Adımdaki araç kodu kısmında kodu öğrenmek için tıklayınız dedediği sekmede model seçme kısmında 2005 altı çıkmıyor o kısmı nasıl yaptınız acaba? Yada zj lerin kodunu biliyorsanız paylaşabilir misiniz lütfen benim arabam da 94 model zj
Edit: şimdi buldum 2019 için araç kodu 33218 kasko değeri...
Merhaba bildiğiniz gibi cherokee’nin orijinal farları özellikle şehir dışında çok yetersiz kalıyor. Amerikadan led far ampülü almayı düşünüyorum fakat yardıma ihtiyacım var. Bildiğiniz, kullandığınız veya tavsiye edebilceğiniz bir marka var mıdır? Ampül alırken nelere dikkat etmeliyim? Elinizde...