Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dostum sana daha başka birşey diyemiyorum. Sadece bir grandla 2-3 sene bir mac/iphone la 2-3 sene zaman geçir baktığın açı komple değişir. Bu arada 4.7 v8 dediğim grand cherokee zaten mussodan öyle güzellikler beklemek yanlış olur :)
Dostum grandda standartta 235 ho modeli ise 265 beygir olduğunu hatırlatırım oda yetmezse srt modellerini de bir incele derim :) lakin herşey kağıt üstünde durduğu gibi durmuyor bknz apple&samsung. Samsung da uzak doğudan bir kardeşimiz ve kağıt üstünde specler iyi ancak apple her zaman daha...
Bu arada musso da belki iyidir hiç kullanmadım ama kıyas pek doğru olmamış açıkcası :) grand yabana atılacak makine değil 4.7 v8 i tokatlar mı tokatlamaz mı görece :)
2.5 kit diyor ama get muhtemelen o. kit olarak 2.5 luk yok diye biliyorum. ben 2 seneden fazladır 2001 wj 4.7 ye biniyorum. 4inc kitle yükselttim. çok keyifli oldu. toparlamasıydı sorunlarıydı akarı kokarıydı evet uğraştırıyor. ama değiyor. açıkcası yığınla masraf çıkmasına rağmen aracımı...
Ynt: Cherokee Kj 2.8 Crd 3.7 L Grand Cherokee Wj 4.7 2.7 Crd Tavsiyeleriniz Önerileriniz Ve Değerli
Wj 4.7 kullanıcısıyım gayet memnunum sadece vergi sıkıntı indirimsiz 4100 olması lazım bu sene
Ynt: 2004 Model Suzuki Grand Vitara 2.0 Otm Full Becce Donanımlı
Yakıt durumu biraz fazla geldi açıkcası ben 4.7 grand ile şehirler arası 37 kr şehir içi 50-60 kr arası gidiyorum vitarada daha azdır diye umuyordum
Ynt: Cherokee Yadım Lazım
Bende 4.7 wj var onlar da sallanıyor. Sorup soruşturduğumda cherokeeler sallanır oldu. 4 inc yükseltme taktırdım tüm takımlar değişti yine sallanıyor. Bir arkadaşımın yorumu denizanası kıvamında diye oldu :)
Ynt: Yeni Başlıyotuz
2 yeni başlayan olarak ormanlarda kaybolmayın derim tecrübeli bir kişi daha olsun ne olacağı belli olmaz arazide ne yapılacağını bilen biri olursa daha rahat olur
Ynt: Grand Cherokee 4.7 Yakıt Tüketimi Hakkında Bilgi ?
Merhaba bende de 2001 wj var bu yıl temmuzda dilekçe ile 1450 ödedim vergi şimdi bu ocakta ve temmuzda da yüksekten ödeyeceğim sanırım sonraki sene düşecek doğru mu biliyorum?