Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: L 200 Yükseltme ve vinç montajı
merhabalar söylediğiniz getleri takmadan zaten rot başlarını bağlama imkanınız olmuyor.bizim yaptığımız getle yukseltme sonucunda aracın aks ve tabla burrçlarının son haddınde çaliştiğini görduk,uzun vadede bunların sorun yaşatacaği kesin ve aracın ön...
. Ahmet bey söylediğiniz şekilde herhangi bir problem karşılaşmadım şu ana kadar 160-170 km/s. hızlada kullandım aracın çalışmasında yada yakıt tüketiminde bir değişiklik olmadı. teşekkürler.[/td][/tr][/table]
Salincaklarin uc baglantilarinin altinada 28 mm. kalindiginda aluminyum get konuldu resimlerini ekledim . su ana kadar bir problem yasamadim .tesekkurler
Maliyet konusunu dursun usta ile birebir konuşursanız daha sağlıklı olacağını düşünüyorum. telefonu ....DURSUN YILDIRIM 0536 4629668.
Aslinda dursun usta ile yukselttigimizde on arka esit yukselmisti ben arkada ceki demiri oldugu icin daha sonra makaslari dovdurerek 4cm. daha yukselttim arkayi simdi arac daha diri duruyor. tesekkurler
Benim taktirdigim power marka vincin ustunde basincli arac yikama sistemide var gayet guzel ve kullanisli bir vinc tavsiye ederiim.
Tesekkurler arkadaslar.yulseltme ve vinc montajini gezenbilirdede uye olan istanbul dan dursun yildirim usta yapti.getler aluminyum. maliyet konusuna gelince sitede dursun ustayi arastirirsaniz telefonu var avatarinda. size daha detayli bilgi...