mburak kullanıcısının son içeriği

1. mburak

Ankara'da Off-road Sonrası Alt Yıkama

Bu yıkamacı hala yerinde midir? Yakın zamanda aracını yıkatan var mı?
  2. mburak

%100 Kilit "sessizlik" Problemi

Tam olarak hangi model kullanıldığını bilmiyorum. İçini açınca öğreneceğiz. Sol tarafa dönüşte ses bariz geliyor. Sağ tarafa dönüşte neredeyse hiç gelmiyor. Vitaralarda diferansiyele ulaşmak için şaftı sökmek gerekiyormuş. Arkadan kapaklı olsaydı açtırıp baktıracaktım. Şimdilik kilitleme...
  3. mburak

Teşekkürler. Aşağıdaki videoda otomatik kilitlerin lunchbox dedikleri versiyonunun animasyonu var
  4. mburak

Herkese merhaba, Suzuki vitara 1.6 jlx 16v otomatik aracımda arka diferansiyelde otomatik %100 kilit var. Kilidin çalışma prensibi gereği dönüşlerde tık tık ses yapması gerektiğini biliyorum. Sağa manevra yaptığımda duymam gereken sesi gayet net duyabiliyorum ancak sola manevrada sessiz ortamda...
  5. mburak

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Burak GÜLER - Ankara Arkadaşlar hepinize merhaba. Yıllardır forumun farklı başlıklarını takip ediyorum. En değerli bilgilere buradan ulaşıyorum. Bilgi edinmek sadece okumayı değil, sormayı ve paylaşmayı da gerektirir. Ben de bu görüşle forumda daha aktif olmaya karar verdim. Bu vesileyle siz...
  6. mburak

Merhaba, forumda zamanında satılığa çıkan bir Vitara 1.6 jlx aracı satın almışsınız. Bu aracı...

Merhaba, forumda zamanında satılığa çıkan bir Vitara 1.6 jlx aracı satın almışsınız. Bu aracı şuan başkasından alma ihtimalim var. Bildiğiniz olumsuz bir durumu var mıdır? Sizdeyken herhangi bir sıkıntısı oldu mu? Kısacası tavsiye eder misiniz?
  7. mburak

Araç Için Buzdolabı

Merhaba, size alternatif olarak decathlonda satılan soğuk tutucu çanta tavsiye edebilirim. Ben kullanıyorum. Buz kasetleri yardımıyla 3-4 gün mükemmel yalıtım sağlıyor. Elektrik ihtiyacını da ortadan kaldırıyor.
  8. mburak

Kamp Arkadaşları ...

Arkadaşlar merhaba. Eşimle birlikte bayram tatilinde kamp yapmayı düşünüyoruz. Caretta karavanımız var. Kamp alanı araçla ulaşılabilecek bir yer olursa katılabiliriz. Ankara'dan yola çıkacağız. Whatsapp grubuna katılmak isterim. Takipteyim
  9. mburak

Ankara Civarı Kamp Arkadaşı

Arkadaşlar merhaba. Ben Ankara'da fırsat buldukça cumartesi akşamları Işık Dağı Karagöl'de Caretta karavanımla kamp yapıyorum. Işık Dağı kamp için tercih edilebilir bir yer. Doğa, manzara çok güzel. Tesis yok. Tuvalet ihtiyacını doğada karşılıyoruz. Ben tek gecelik gittiğim için banyoya ihtiyaç...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri