mbuyukkaya kullanıcısının son içeriği

1. mbuyukkaya

BMW R80 almayı düşünüyorum..

Ynt: BMW R80 almayı düşünüyorum.. Merhaba, bende bir süre R80 GS almayı düşündüm, Pek çok kişiye danıştıktan sonra, kısaca almayın derim. Özünde çok iyi bir motor olmasına rağmen, Fayda maliyet diye bakarsanız, yakıt tüketimi, bakım, zaman olarak sizin için sorun olabilir. Eğer bütçeniz...
  2. mbuyukkaya

diff lock

Ynt: diff lock Doğan Bey, Merhaba, Ben ukalalık olarak almadım, diff.lock'un aks üzerinde çalıştığı bilgisi benim için yeni bir bilgi. ARB vb.'nin neden uyumsuz olduğu konusuna da net bir yanıt oldu. Tork değerleri konusunda ki uyarınız haklı buluyorum. Tecrübe kıymetli bir şeydir. teşekkür...
  3. mbuyukkaya

diff lock

Ynt: diff lock Süper bilgi sahip olduğum büyük bir iltifat sayılır, teşekkür ederim ama, Benim durumumu MFÖ özetliyor : teori dersen süper*, pratik dersen sallanmakta :P Görüşmek üzere, Mustafa
  4. mbuyukkaya

diff lock

Ynt: diff lock Merhaba, Araç 230G Motor karburator'lü, VE değişim sorunu bende de var :) Ancak bir kaç yıl beklemek zorundayım.., Doğmamış çocuğa don biçersek eğer.... Bahsettiğiniz İspanyol'ların yaptığı gibi, Benim de aklımında W210 kasa E200, E230'lardan bildiğimiz motoru kullanmak var...
  5. mbuyukkaya

diff lock

Ynt: diff lock ok, teşekkürler..
  6. mbuyukkaya

diff lock

Ynt: diff lock benim aracım 460 serisi, bu durumda orta diff. yok. Bugün, ARB Air Locker itahalatçısı Tar otomotiv ile görüştüm, G serisi için uymlu ürünleri olmadığı söylediler. En azından arka için, ürün önerisi olan var mı? ve nereden temin edileceği bilgisi. Teşekkürler, Mustafa
  7. mbuyukkaya

diff lock

Ynt: diff lock En son ön diff. taktırmak bana da mantıklı geliyor.. Orta için, tork duyarlı otomatik devreye giren bir sistem daha mı doğru olur? Arka diff.'i ise manuel olarak kilitlemek daha mı pratik olur? Bunlra kısıtlı bilgi ile sadece düşünceler... Selamlar, Mustafa
  8. mbuyukkaya

diff lock

Herkese Merhaba, '86 model SWB G230 kullanıyorum. Ve çok seviyorum :) Ufak tefek bakımlarını yaptırdıktan sonra şehir içinde sorunsuz bir şekilde gidiyor, tahmin ettiğimde çok daha kıvrak, ve kullanımı kolay. Ama teknik olarak onu yeterince tanıyorum dersem yalan olur. Sizlere danışmak...
  9. mbuyukkaya

86 Model Mercedes G 230 Gaziantep'te ?..

Ynt: 86 Model Mercedes G 230 Gaziantep'te ?.. soğuk - serin hava konusunda, kendi soruma, wikipedia'da bir açıklama buldum. temel olarak, soğuk hava'nın yoğunluğu fazla olduğu için, eş birim hacim'da sıcak havaya göre oksijen açısından daha zengin olması sonuçta daha iyi yanma sağlaması gibi...
  10. mbuyukkaya

Ynt: 86 Model Mercedes G 230 Gaziantep'te ?.. merhaba, Şnorkel için 120-150 € kabul edilebilir, makul bir rakam,Türkiye'de bulma şansı var mı? dışarıdan mı getirmek lazım. Bu arada şnorkel hakkında aklıma takılan bir şey var, emilen havanın sıcak olması yanma sırasında soğuk havaya göre daha...
  11. mbuyukkaya

Ynt: 86 Model Mercedes G 230 Gaziantep'te ?.. Merhaba, İlginiz için teşekkürler. Araç şu an serviste, yağı suyu, eskiyen kayışlar vs değişiyor.. Zaman ve para buldukça, bu aracı kendi zevkim ve genel kullanım için biraz elden geçirmek istiyorum. - Dış boya, kırmızı, elma şekeri gibi...
  12. mbuyukkaya

Ynt: 86 Model Mercedes G 230 Gaziantep'te ?.. Merhaba, yorumlarınız için teşekkürler, Aracı c.tesi günü teslim aldım. İlk tecrübelerimi paylaşmak istiyorum. - Kullanımı çok rahat, tam boy bir sedan arabadan çok farklı değil. Daha önce bir kaç kez Defender 110 kullanmıştım. Şehir içinde, ona...
  13. mbuyukkaya

Ynt: 86 Model Mercedes G 230 Gaziantep'te ?.. arkadaşlar, merhaba, Botaş'tan çıkma '86 G230 (3Kapı) aldım. Botaş sonrası, benden önceki sahibi aracı oldukça temizlemiş, elden geçirmiş. Genel olarak temiz durumda. İşin aslı, kamp vb. konulara doğaya ilgim olsa da aracı sportif anlamda...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Geri