mcleren kullanıcısının son içeriği

1. M

Gezoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Gezoff Muhabbet Köşesi Arayı açtık Gezoff Abilerim yapar diye ümid ediyorum:)
  2. M

Gezoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Gezoff Muhabbet Köşesi 29 u pazar günü organizasyon mu olacakmış :)
  3. M

Terrano Fotolarımızı Paylaşalım Mı?

Merhabalar Değerli Üyeler, Terrano bölümüne biraz kan ve can gelsin niyetiyle... - Kağıthane, Arıcılar'dan girdik ormana tahminen Belgrad Ormanı.
  4. M

Satılık 2000 Terrano 2.7 Td Otm.

Ynt: Satılık 2000 Terrano 2.7 Td Otm. Herhalde mesaj sayım az olduğu için özel mesaj atamıyorum. Vedaty bilginize. Cep 0535 655 3121 İstanbul, bakırköy de araç.
  5. M

terrano II otomatikte geri kaçırma sorunu

Ynt: Terrano Iı Otomatikte Geri Kaçırma Sorunu ttogan bilgi için teşekkür ederim. Benzinli Colt un kitapçığında da motor sıcakken daha geç çalışır diyordu. :-\
  6. M

terrano II otomatikte geri kaçırma sorunu

Ynt: Terrano Iı Otomatikte Geri Kaçırma Sorunu dadash0025 eğer tek marşta yaklaşık 1 saniyede tık diye çalışıyorsa duman atma yok. Ama 2-3 saniye marş bastıktan sonra çalışıyorsa benimkinde de duman atma oluyor. İlginçtir, 1 hafta araç yatsa bile tık diye alıyor soğuk havalarda dahi. Yalnız...
  7. M

2000 Terrano Iı 2.7 Tdı Otomatik Krank Sensoru Yeri?

Ynt: 2000 Terrano Iı 2.7 Tdı Otomatik Krank Sensoru Yeri? Parça numarasını ilgili servisi ve diğer bilgileri de yazabilir misiniz? Teşekkürler
  8. M

Ynt: 2000 Terrano Iı 2.7 Tdı Otomatik Krank Sensoru Yeri? Kusura bakmayın mesajınızı yeni gördüm, çok teşekkür ederim ayrıntılı güzel cevabınız için. Bir süre cevap gelmeyince, terrano bölümünde, nissanla ilgili her türlü teknik bilgi için telefon numarasını veren etap nissanı aradım o da sağ...
  9. M

Ynt: Satılık 2000 Terrano 2.7 Td Otm. Üstüne en az 10.000 tl alabileceğim, benimki gibi temiz, özellikle japon 4x4 lerle takas olabilir.
  10. M

Ynt: Satılık 2000 Terrano 2.7 Td Otm. Kusura bakmayın fotolar yamuk gelmiş, bilemedim :( Yamuk gelmeye de devam edebilir.
  11. M

Merhabalar, 8 ay önce aldığım aracımı ev sebebi ile satıyorum. Nissan yetkili servisinde ekspertiz yaptırarak almıştım. Değişeni yok, 2 parça lokal boyası var. Yürüyeni, turbosu, pompası, şanzımanı, motoru, lsd'si kontrol edildi. Ufak tefek eksiklerini de ben giderdim. Sadece iki kez light...
  12. M

Merhaba degerli uyeler, Aracimin motor ariza isigi krank sensoru sebebiyle nadir olarak yanmakta. Yalniz aracin manuelini de karistirmama ragmen, sensorun yerini bulamadik. Sokup kontrol etmek gerekirse degistirmek istiyorum. Anladigim kadari ile yakit ve sanziman tipine gore yeri...
  13. M

Gezoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Gezoff Muhabbet Köşesi Bu pazar gidilecek mi? ;D
  14. M

Gezoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Gezoff Muhabbet Köşesi Abilerim gezinin tadı damağımda kaldı. Fotolara tekrar tekrar bakarak keyif alıyorum artık ne yapayım :D Ailemin de çok hoşuna gitti. Dört gözle bekliyorum bir sonraki geziyi. Gelemeyeceğim gezi olursa fotoları da yeter :D Zaten yıllardır fotolara bakarak mutlu...
  15. M

Ömerli Civarı Soft Offroad Gezisi Ve Piknik 28.04.2013

Ynt: Ömerli Civarı Soft Offroad Gezisi Ve Piknik 28.04.2013 Süper bi gündü tekrardan herkese teşekkürler :) Fotoğraflar için de ayrıca teşekkürler. Anketin tüm seçenekleri bana uyuyor :D Ama maalesef bu hafta iş sebebi ile katılamayacağım. Ama Mayıs 19 ve 26 tarihlerinde de aktivite olursa...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,699
Kaydolan Son Üyemiz
adnan86

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri