Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: WJ 4,7-CD CHANGER MP3 SORUNU !
evet aynı sıkıntı bende de var 2001 model 4.7 aracımda cd changer de var ama çekme CD leri okumuyor. orjinal CD istiyor. transmitter kullanmak istedim ama oda çok cızırtılı. heralde teybi değiştirmek gerekiyor.
Ynt: WJ 4.7 LPG Yakıt Tüketimi
merhaba belki senin soruna cevap olabilir. ben bu aracı 1 ay kadar önce saın aldım ankaradan. 2001 model 4.7. ankaradan çanakkaleye gelişte 90 km cruise kontrol ile 10 lt yol bilgisayarının gösterdiği değer. benim aracımda LPG yok. şehir içinde burada küçük bir...
Ynt: Honda CR-V
bende böyle bir crv almayı düşünüyorum ama hondada biraz yedek parça sıkıntısı var. hemde parçalar pahalı ama genede güzel araç. nasip olursa ve temiz bir araba bulursak alacagız bakalım
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
merhaba ismim meriç çanakkale eceabattayım. site gerçekten çok iyi. google da grand cherokee ararken buldum siteyi. cok güzel ve faydalı bilgiler var. hazırlayanlara teşekkür