mecitakbal kullanıcısının son içeriği

1. M

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Mantıklı, araç aşağı inerken önce ön tekerlek kayar bu arada biraz el freni ile hız dengesi yapılır. Saygılar.
  2. M

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Yani yine 4 çekerle inilecek ve birinci viteste biraz gaz vermek gerekiyor. Bu arada frene de basılmayacak. Saygılar
  3. M

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Arkadaşlar, aklıma bişey takıldı sormak istiyorum. 4x4 duster ile malum bu günler yollar kar ve buz. 4x4 ile yokuş yukarı çıkmak kolay. Fakat yokuş aşağı inmek istiyoruz. Arabayı kaydırmadan zincirsiz inmek istiyoruz. Frenle insek araba kayar. Frene basmadan 1.vitesle...
  4. M

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Arkadaşlar, aklıma bişey takıldı sormak istiyorum. 4x4 duster ile malum bu günler yollar kar ve buz. 4x4 ile yokuş yukarı çıkmak kolay. Fakat yokuş aşağı inmek istiyoruz. Arabayı kaydırmadan zincirsiz inmek istiyoruz. Frenle insek araba kayar. Frene basmadan 1.vitesle...
  5. M

Wv Transporteri Satıp Dacia Duster Almak?

Ynt: Wv Transporteri Satıp Dacia Duster Almak? Teşekkürler.
  6. M

Ynt: Wv Transporteri Satıp Dacia Duster Almak? Teşekkürler
  7. M

Ynt: Wv Transporteri Satıp Dacia Duster Almak? Arkadaşım, yorumların için teşekkür ederim. Saygılar.
  8. M

Ynt: Wv Transporteri Satıp Dacia Duster Almak? Yorumun için teşekkür ediyorum. 12 senedir ilk el olarak aracı kullanıyorum. Aracımdan çok memnun olduğum için bunu aratmayacak bi araç araştırıyorum buda duster olacak gibi. ayrıca tavsilerin içinde teşekkür ederim.
  9. M

Ynt: Wv Transporteri Satıp Dacia Duster Almak? Anladım, ilgine tekrar teşekkür ediyorum.
  10. M

Ynt: Wv Transporteri Satıp Dacia Duster Almak? Ümit bey, Başka forumlardan da duster araştırması yapıyorum ve senin yorumlarını da okudum. Aracı ilk alanlardansınız. Bu güne kadar kullandınız aracınızda herhangi bir güvensiz durum. Alttan, üstten, kokpitten, motordan, koltuklardan, vs. gibi...
  11. M

Ynt: Wv Transporteri Satıp Dacia Duster Almak? Günaydın arkadaşlar, bana vaktinizi ayırıpta vermiş olduğunuz cevaplar için çok teşekkür ediyorum. Önerilerinize katılıyorum. Benim yeni nesil arabalardan anladığım içindeki insanların güvenliğine daha çok önem veriliyor. Dusterde de aşağı yukarı...
  12. M

Ynt: Wv Transporteri Satıp Dacia Duster Almak? Ümit bey, bu jestiniz beni çok duygulandırdı. Yani dustere karşı sempatimi artırdınız emin olun. Saygılar.
  13. M

Ynt: Wv Transporteri Satıp Dacia Duster Almak?
  14. M

Ynt: Wv Transporteri Satıp Dacia Duster Almak? Ümit bey, benim her beklentim duster de var. Performans yönünden, Vergi yönünden, yakıt yönünden vs. aşağı yukarı tam istediğim bi araç. Fakat transporteri satıp duster alır ve hayal kırıklığına uğrarsam diye biraz çekincelerim var.Onun için biraz...
  15. M

Ynt: Wv Transporteri Satıp Dacia Duster Almak? Arkadaşım, teşekkür ederim. tabi suzuki kaliteli ve kanıtlanmış benim için offroad performansı olarak değilde ben birazda köy yollarında karlı buzlu olursa çıkabilsin onun içinde 4x4 istiyorum ve özellikle araçtan bana güven vermesini bekliyorum...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,779
Kaydolan Son Üyemiz
irfan_211

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri