Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tekrar merhaba:
13+1 den 3+1 islemi ikinci aracada yaptik. koltuk eksiltmek kolay. Once TSE den gecerken sofor yani 2 li oluyor. Sonra arka ikili sofor yani tekli orginal ford transit koltugu ile TUV muqyenesi sorunsuz geciyor. Anakara muhendislik Devrez sokak keskinler is haninda projeci var...
Merhaba Kutluhan bey.
Evet yesil transit benimki. Araci koker tur dan satin almistim. Bu aractan biz 6 arkadas aldik. ikisi Ankara da digerleri disarda. Sizle yedi 7 olduk :-) ....
Havalandirma malesef CANCAN tarafindan yanlis takilmis. Yuksek duruyor ve silikon cok kotu. Tamir etmeye...
Merhaba Doga-06
Ayni aractan bende de var. Arac ustu sepeti Yurtel oto aksesuar Yurttel Oto Aksesuarları Adem bey yapti tavsiye ederim. Gunes paneli 150 X3 adet koydum. onuda Ankara Mustafa kemal mah. 2126 sok 6/1 de Onder bey den temin ettik. Cok bilgili ve ilgili bir dostumuz.
Surec cok...
Ynt: VW T3 Sevenler Buraya
Arkadaslar belki yeri degil ama, assagidaki aracim satilik. Isteyen olursa ankarada detayli gorusebiliriz
Medar kaplan
0532 638 32 33
http://www.sahibinden.com/syncro_4x4_olmasi_icin_saft_difransiyel_ve_aks_kollari_lazim-05WQQaXQQ13034246WQQpXQQdisplayitem
Ynt: Güney Doğu - Doğu - Gürcistan ve Karadeniz Turu (5055 km)
Murat dostum yaptığınız bu gezi, anlatım gerçekten muhteşem. Ekip mükemmel, yollar mükemmel anlatım kendi başına bir doluluk ve tabiki o geniş açı fotoğraflar ve diğerleri söyleyecek kelime bulamadım.
Kalın sağlıcakla.
Medar Kaplan