Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Suzuki Porya Kilidi Hakkında
Doğru söylüyorsunuz.Ustayı aradım heralde kargo yapacağım.ortalama 250 tl gibi hesap çıkardı.yada manuel e geçeceğim.Yaptırırsak yine bozulurmu ondan biraz korkuyorum.
Resimde görünen parçadan 2 adet arıyorum. Aliminyom yada plastikten yapıldığı için zamanla sürtünmeden kırılmış.İspanyol porya kilidi.Yada daha önce yaptıran varsa bana lütfen mesaj çeksin.
picture upload
image hosting free
upload pic
picture upload
Merhaba arkadaşlar.Uzun zamandır forumda olamadım.Yeni aldığım 1998 model İspanyol marka vitara ile tekrar sitemize dönüş yaptım.Aracın 3.sahibiyim.161000 km.orjinal.Her iki eski sahibide şehir içinde kullanmış,bi zat kendim araştırdım.Alt takımda çizik yok.1998 den bu yana arazi fites i...
Ynt: Daihatsu Feroza Teknik Yardım
Alican bey,motor kaputu kapanınca sağ ve solda 2 adet lastik var.yani kaput lastiklerin üzerine kapanıyor.küçük 2 adet sağda ve solda.lastikleri bi yağlasanız iyi olur.yada kaputa temas ettiği yerleri.siyah küçük bi şey..araç çukura düşünce ön kaput...