Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: lada niva defransıyel kılıdı arıyorum
Niva için üretilmiş böyle bir istavroz kutusu yok lakin SJ 410 arka difinin istavroz kutusu hatta komple difini ve iki adet sol aksını bula bilirseniz Niva kovanının içine olur akslar ekstra kalın olacagından kilitleme durumunda kırılmaz aksın...
Ynt: nivanın hararet sorunu lütfen bakınız.
eskı kasa ama bılmıyorum kac model oldugunu ama klıma fanı olması lazım cunkı ınce guclu ve cok sogutması ıcın
dursun ustam kapalı ıstavaroz kutusu bulabılsek ne guzel olur ama bugun ılk denememızı yaptık ama bıraz husranla bıttı sag akıs ve ayna mahrutıı kullanılamaz hatta danınmaz hale geldı ama gercekden harıka bısey bu yuzde yuz kılıt olayı,dursun ustam...
tesekkur ederım dursun usta suan ıcın elımızde fazladan 3 adet dıfransıyel var anların ustunde ken dukkanımızda bıseyler yapmaya basladık hazır almak guzel ama ınsan kendı gelıstırebılırse bu daha baska oluyor bu kılıtın yanında on vınc mızıde...
Ynt: nivanın hararet sorunu lütfen bakınız.
slm dostum eger cıkma bı toyata kılıma soguducu fan bulabırsen o senın ısını haylı gorur bendede aynı sorun vardı amasımdı sukur olsunı 90 nı yukarı bıle cıkmıyo
tesekkur edıyorum saolsun dursun usta yardımcı oldu.
BİZ KENDIMIZ YAPMAYA KARAR VARDIK KENDI KILITIMIZI BAKALIM NELER URETEBILECEGIZ ZAMAN HAR SEYI GOSTERECEK
arkadaslar bız bu sayfada yenıyız blazer almayı dusunuyoruz bu arac hakkında bıraz bılgı alabılırsek cok sevınırım her turlu bılgı ısımıze yarayabılır sımdıden tesekkurller