mehmet özkoçak kullanıcısının son içeriği

1. M

BAOFENG UV-5R mi WOUXUN mu

Ynt: Baofeng Uv-5r Mi Wouxun Mu arkadaşlar hepinize selamlar. bende hem kampçı hem motorsiklet gezgini olarak hemde amatör bir radyocu olarak (22 yıl)ta2om sizlere açıklama yapmak isterim. evet fiatına göre bu cihazlar çok iyi özellikle baofeng tdx q8 ip65 modeli çok kullanışlı. ve ben...
  2. M

Kamp Aletleri.

Ynt: Kamp Aletleri. evet paylaşıldıkça büyüyen,tek şey bilgi ve sevgidir.bu yüzden herkes avucundaki bilgiyi paylaşırsa bu konuda gelişme ve yenilik akımı oluşur.ayrıca elektronik olarak kamp lambası yapmak isteyenlere musait zamanda çok pratik ve kullanışlı bir led aydınlatma öereceğim.kısaca...
  3. M

Kamp Aletleri.

Ynt: Kamp Aletleri. Merhaba: malzeme olarak aliminyum şise kullandım,youtube de alcohol stove diye bakarsanız nasıl yapılışı var. fakat aliminyum şiseyi bulamazsanız.axe deodorant kutusunu kullana bilirsiniz.eğer yapmayı düşünürseniz keyifli bir hobi.ben şimdiye kadar 100 tane kadar yaptım ve...
  4. M

Kamp Aletleri.

Sayın arkadaşlar.bir bilgi bakımından çoğunuzda bulunan kamp ocağı resimlerini sizlerle paylaştım.fakat yüksek rakım dışında çok verimli olarak alkol ocağını kullanıyorum. youtubede yapılışı gösteriliyor.kampçılık hobisi olan arkadaşlara öneririm. eğer e-posta ile bana ulaşan arkadaş olursa...
  5. M

Alınık MSR XGK EX Benzinli Ocak

Ynt: Alınık Msr Xgk Ex Benzinli Ocak rus malı olan kullanılmış olan budur.
  6. M

Ynt: Alınık Msr Xgk Ex Benzinli Ocak sn arkadaşlar evet elimde 3 tane vardı bunlardan 123r olanı bugün tuğrul beye verdim amerikadan geliş fiatına bu ocaklar 2.el satılıyor.66 usd+kargo maliyeti 21 usd ye verdim. fakat ortalama optimus 8r lar için maliyet 100 usd aşağı yukarı kargo dahil. ancak...
  7. M

Ynt: Alınık Msr Xgk Ex Benzinli Ocak merhaba. benzinli ocak olarak bende çok araştırma yaptım ve optimus 8r modeline karar vermiştim ve amerikadan getirttim . fakat başka bir arkadaşımda bana rusyadan getirdi böylece 2 ocağım oldu derken bir arkadaşımda 123r optimus getirdi. 3 ocağım birden...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri