Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Vx 100 Yada Uzj 100 Kullanıcı Kitabı
Serkan Hocam iyi günler, ben İzmir' den yeni bir vx100 kullanıcısıyım, fakat aracımın önceki sahibi kitapçığını bulamadı. Hem sizinle tanışmak, hem de kitapçığın önemli bir kaç kısmını eğer izin verirseniz çoğaltmak isterim. şimdiden tsk ederim...
Ynt: Temiz Vitara Aranıyor...2000-2001 Model
vitara candır Vedat bey, bence ilginize değicek bir alet. eğer ilgilenirseniz bir bakın derim : http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-offroad-donanimli-mukemmel-kondusyonda-vitara-134489069/detay/
saygılar..
Ynt: Muğla Köycegiz Gökçeova Göletinde Kamp
Ercan abi hep gitmek istediğim rotalardan biri, fakat malesef iş-güç :(( gelemiyorum. İnşallah çok eğlenceli geçer; bizlerle de fotoları paylaşırsınız
Ynt: Araç Üstü Çadır İzlenimleri
ayrıntılar için takipteyim,Özellikle şuan tunçta fiyat 350 tl diyor. fakat 500 tl ye HUSYKY FİGHTER 5 mevsim ve 3.5 kişilik çadır mı almalı sizden yardımlarınızı bekliyorum
saygılar..
Ynt: Alınık 2000-2001 5k Vitara...
elimde çok düzgün durumda 2001 5 kapı vitara var,aracım modifiyelidir.vx80 e geçmek istediğimden satmayı düşünüyorum, fakat daha tam karar veremedim işin aslı.çünkü aracımı çok seviyorum.satarsam da değerini bilecek offroad camiasından birine gitmesini...
Ynt: nif dagında belgesel çekimi
ben tsk ederim. Nif dağı her tür doğa sporunun İzmirdeki en yaygın merkezi gibi.biz de İzmir ve çevresinde off-road yaparak keşif gezileri yapıyoruz sık sık zaten. facebokta da gurubumuz hakkında fotolara da bakabilirsiniz: SMYRNOFF Offroad gurubu. bu arada...
Ynt: nif dagında belgesel çekimi
Hoşgeldiniz, konuyu biraz daha açabilir misiniz acaba? mesela belgeselin ana konusu,program içinde nelere yer verilecek, hangi kanallarda yada nerede yayınlanacak ? Tsk ederim.
saygılar..
Ynt: üstün iş ten selamlar
Selamlar İsmail bey, aramıza hoşgeldiniz, aracınızın fotolarını offroadcuyuz.com da gördüm sanırım,fotoların devamını bekliyoruz. bu arada işyeriniz nerde ve suzuki ile ilgileniyor musunuz?
saygılar..