mehyvz kullanıcısının son içeriği

1. M

touareg yazlık lastik

Ynt: touareg yazlık lastik anlıyorum aracı anlatırken bazıları öle anlattıki biraz gözüm korktu açıkcası 2004 yada farları makyajlanan 2006 modelden almayı düşünüyorum yardımcı oldugunuz için çok teşekkur ederım kullanıcı bir arkadaş bulamadım sizden hariç çok sağolun..
  2. M

touareg yazlık lastik

Ynt: touareg yazlık lastik evet bende aldıktan sonra lpg dusunuyorum eger yakıtı bıraz fazla gelırse normalde yasadıgım yerde sehır ıcı trafıgı pek olmuyor.sıze bırsey daha sorcam aracınızn en cok sorun cıkartan veyada benım alırken dıkkat etmem gerekn noktaları nelerdır.
  3. M

touareg 3.2 v6 yardımlarınızı beklıyorum

touareg 3.2 v6 almayı dusunuyorum ve bu aracı kullanan arkadaslar varsa fıkır ve dusuncelerınızı beklıyorum cok tesekkurler :)
  4. M

touareg yazlık lastik

Ynt: touareg yazlık lastik merhabalar bende touareg 3.2 v6 almayı dusunuyorum acaba arac hakkında bılgı verebılırsınız :)
  5. M

2001 Model Grand Cherokee 3.1 TD Hakkında

Ynt: 2001 Model Grand Cherokee 3.1 TD Hakkında Tesekkurler sizce 30 000 tl bu arabaların ıcın normal bır fıyat mı?
  6. M

2001 Model Grand Cherokee 3.1 TD Hakkında

Ynt: 2001 Model Grand Cherokee 3.1 TD Hakkında Mrb lar aranıza yenı katıldım ve bu 3.1 ler benımde kafamı karıstırmaya basladı almayı ıstıyorum ama :D gözüm korktu valla yakınlrd alan arkadaslar var mı bırde 2001 almayı ıstıyorum onların fıyatları da 30 000 tl cıvarında sızde fıyatları nasıl?

Geri