Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
uçak biletleri için skyscanner.com dan bakabilirsin, booking.com 'dan da otel fiyatlarını airbnb'ye kıyaslayabilirsin. Muhtemelen uzun süreli airbnb daha ucuza geliyo olabilir. aynı sürelerde bir slovenya gezisiyle bir izlanda gezisi bütçesi x2 farkeder bana kalırsa hem ulaşım hem konaklama hem...
Selamlar saygıdeğer gezginler,
Erasmus vesilesiyle 6 ay kadar İsveçte olacağım, bu süre içerisinde İskandinavya'yı gezmek istiyorum. Svalbard'a daha önce gitmiş kimseler var mı? Oslodan gidiş geliş uçakları çok pahalı değil fakat en erken eylül ayında gidebileceğimi düşünürsek oldukça soğuk...
Ynt: Genç Kardeşlerinize Fikir&destek
Abi merhaba,
Ne gecikmesi estağfurullah ben de interneti kolaçan etmeye sık sık fırsat bulamıyorum, düşünmek fikir alıp vermek için uzun bir süremiz var, dert etmeyelim.
Ege ve Akdeniz dışında benim de şüphelerim vardı şimdi bulamayacağımıza emin oldum...
Hepinize Saygılar Sevgiler Abilerim Ablalarım.
Henüz çok çok taze olan bir planımız hakkında ufak bir giriş yaparak sizlerden erkenden bilgi toplamak niyetindeyim. Bilenleriniz vardır Interrail denilen bir olay var, genç gezginlerin trenlerle avrupada ucuza gezmesini sağlayan bir sistem. Ben...
Ynt: 30 Günde Dünya Turu - Tek Başına
ouuuuvv yeeeeaah! -Çılgınca ve harikulade tebrik ediyorum! Baştan aşağı okumayı daha bitiremesem de oneworld bilet muhabbeti çok harika bir bilgi paylaşımı olmuş. Teşekkürler
Ynt: Yeşil Pasaportum Ve 1000 Dolar Bütçem Var.
Planladığın süreye, konaklama cinsine, ulaşımı uçak/tren/şahsi araç ne ile yapacağına göre değişir.
Ama yeşil pasaportum ve 1000 dolar bütçem olsaydı, rahat rahat özellikle de asyada bi iki hafta geçirirdim. Lüks aramıyosan oralar zaten oldukça...
Ynt: araba ile avrupa turu planlama
Dostum gerçekten eğlenceli bir rotaya benziyor. Umarım hiç bir aksilik çıkmadan tamamlarsınız.
Bu karavan hayalin bana çok yakın geldi, aynı tarz bir karavanlı geziyi afrika üzerine düşünüyorum, bakalım kısmet :)
Okurken 'keşke zamanım olsa da kendimi de...
Ynt: interrail eylül başı 2012. Plan 6,7 ülke varmı gelen ? =)
2010 yılında interrail yapmış ve 6 ülke gezmiş biri olarak.
Madrid'e gidilmese de olur, İsviçre muhteşem bir ülke. rotamızda yok, plan bozulmasın diyip hiç bir şehrinde trenden inmediğimiz sonrasında da kafamızı taşlara vurduğumuz...
Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu
Melih KARA . İstanbulda yaşıyorum 18 yaşındayım ve doğa sporlarına ilgim var. Henüz 15 yaşındayken bir akranımla beraber interrail deneyimi yaşadım. Uzun zamandır gezenbilir'de dolanıyorum. Ancak Trekking bölümüne gelmeye anca fırsatım oldu :)
İstanbul...
Ynt: Camino de Santiago yürüyüşü için yoldaş ....
Abicim, baktıkça içim içimi kemirdi. Muhteşem bie doğa, muhteşem bir rota. Üniversite sınavına hazırlanıyor olmasam, gelebilmek için yapmıyacağım şey yok. Umarım gerçekleştirirsin ve anılarını bizimle de paylaşırsın
Ynt: 29 Aralık- 16 Ocak Meksika
öncelikle gerçekten güzel bir bölge, bende gitmeyi çok isterim.
Size yardımcı olabilecek birileri mutlaka çıkacaktır, ama önceden yapılmış meksika gezilerine göz atmanız da çok faydalı olucaktır, bol şanslar ve iyi eğlenceler. :)
Ynt: 20 günlük tatil planı önerileri?
konuyu açalı 1 aydan fazla olmuş ve bir cevap verilmemiş, böyle bir sitede bu kadar gezgin varken cevapsız kalan konular aslında can sıkıcı ama insanların gerçekten çok yoğunlukları oluyor. bende sürekli takip etsem de bir şeyler paylaşabilme fırsatım...
Sevgili Arkadaşlar
bir fikre ihtiyacım var ,şubat tatilinde 1 hafta kadar yurtdışı(avrupa) kaçamağı yapmak istiyorum ,interrail i mi önerirsiniz yoksa kendi imkanlarınla otobüs tren hallet mi dersiniz?
ucuz olması gerekli teşekkürler..
Ynt: Ailecek Orta Asya
Bol Şans Dilerim O kıtada pek bir tecrübem yok. Ancak ayırdığınız bütçeyi merak ediyorum ,
baya bir uçak yolculuğu yapacakmışsınız ve 6 kişilik bir ekiple. Tren yolunu düşünür müsünüz belki daha ucuza gelir?.
İyi eğlenceler dilerim ,umarım gerçekleştirdiğinzde anılarınızı...