melis_burcu kullanıcısının son içeriği

1. M

Başlangıç Motosikleti Tavsiyesi

Cbf'nin kullanımı çok kolaydır , motoru çok sessizdir , saat gibi tıkır tıkır çalışır . Bahsettiğiniz diğer 125'liklere göre daha bi ağır oturaklı durur , enduro havası vardır. Çok fazla da masraf çıkarmaz . Honda bayisi değilim yanlış anlaşılmasın :D hondayla herhangi bir bağım yok . Güzel...
  2. M

OTOMATİK VİTESE B1 EHLİYET GELİYOR...

Ynt: OTOMATİK VİTESE B1 EHLİYET GELİYOR... Direksiyon sınavında sol ayağıyla gaza , sağ ayağıyla da debriyaja basmaya çalışan teyzeyi gördükten sonra söyleyebilirim ki çok yerinde bir karar olmuş :D
  3. M

GezentiMete GÜRCİSTANDA:)

Ynt: GezentiMete GÜRCİSTANDA:) Çarşı Heryerde :D Paylaşım için teşekkürler , çok güzel fotoğraflar .
  4. M

Doğada Tek Başına Yürüyüş

Ynt: Doğada Tek Başına Yürüyüş Sadece yürüyüş için geçerli değil bu , yapacağın birçok sportif faaliyeti başkalarıyla birlikte gerçekleştirmen güvenliğin açısından en doğrusudur. Yinede yalnız başına yürüyüş yapacaksan kullanmayı planladığın güzergahı başkalarına da söylemen iyi olur...
  5. M

Kışın Ateş Yakmak

Ynt: Kışın Ateş Yakmak Benzin demiş biri yahu :D yuh diyorum . Yokmu şu konuda doyurucu bilgi verebilecek olan ? Kış günü nasıl ateş yakılır ? Nasıl en kısa sürede yakılır ? Islak dalların çalı çırpıların yanma şansını nasıl artırılabilir ?
  6. M

Jip Almak için Eşimi Nasıl İkna Ederim

Ynt: Jip Almak için Eşimi Nasıl İkna Ederim Çok utandım amaaaa :D
  7. M

Isvicreden selamlar.

Ynt: Isvicreden selamlar. Ahhh çok güzel : ) heidi'ye selamımı söyleyin lütfen, onunla büyüdük biz :D hiçbir bölümünü kaçırmazdım. Heidi dunkle tannen, grune wiesen im sonnenschein brauchst du zum glucklich sein :D
  8. M

DANİMARKA-İSVEÇ

Ynt: DANİMARKA-İSVEÇ Evet haklısınız. Bugün yaptığım yolculuk sırasında bir kez daha anladım, Türkiye dünyanın en güzel birkaç ülkesinden biri. Ah birde kıymetini bilebilsek.
  9. M

DANİMARKA-İSVEÇ

Ynt: DANİMARKA-İSVEÇ Çok güzel yerler , ama 'tam yaşanacak yerler' desem mi demesem mi bilemedim : )
  10. M

Alttaki senin yazdığın şeyi yapabilir mi?

Ynt: Alttaki senin yazdığın şeyi yapabilir mi? of off offff yerimmmmm Olmazsa olmazımmm ::) ...... yok öyle birşey hayatımda :) hiçbir şey yada hiç kimse olmadan da oluyor , olmak zorunda , hayat bu ... Alttaki gel burayaaa :P söyle bakalım 1 hafta boyunca günde 12 saat ders çalışabilir...
  11. M

Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? Şuan kendi iç sesimi dinliyorum , birde çay içerken dudağımdan çıkan hürppp sesini :D :P
  12. M

Ynt: Jip Almak için Eşimi Nasıl İkna Ederim Nasıl bir hafıza Allahımmm :D şşşşşşşşşş :-X Arazi araçlarına karşı değilim , ama neden çamurlarda debeleniyorsunuz onu anlamıyorum , çok mu zevkli ? :D
  13. M

BU Nasıl Bir SAAT

Ynt: BU Nasıl Bir SAAT Burdan anlayamıyorum çok , ısırıp bakmam lazım :D ama güzel saate benziyor benim de saat takıntım var. Ağırlığı nasıl acaba ...
  14. M

Ynt: Jip Almak için Eşimi Nasıl İkna Ederim Arazi aracı mı ??? yolarımmmm :D 100 kmde 35 litre mi ??? aghhhhh :P
  15. M

Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? http://www.youtube.com/watch?v=TTastCVk2_A

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes