Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Sinema ve Dizilerdeki Land Roverlar...
arkadaşlar bu defender kesin siteden birinindir :) çünki güzel görünüyor. geçenlerde televizyon izlerken yeni vizyona giren melekler ve günahlar filminin fragmanında gözüme çarpmıştı iyi seyirler.
Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri
abiciğim son fiyatı ne olur desem karar vermek zorundayım 4150 tl ye buldum çünki ama motoru nedir bilmiyorum kasa çokiyi o yüzden sizin tavsiyenizi dinleme istedim macera atmayın beni :)
demiştim ben yeniyim diye o yüzden aracınızı takip edemedim resim bilgi vs. yardımcı olursanız belki fikrimi değiştirebilirim saygılar.
Ynt: Fotoğraftaki Land Rover Lastikleri ?..
sizden ricam olacak eğer ilanınız güncelse ilk önce 110 luk defender e uyarmı ve bana lastiklerin cantları ile birlikte ölçü ve fiyat olarak bilgisini verirmisiniz. teşekkür edrim muhtemelen 2 hafta içerisinde aracımı alacağım.
birde arkadaşlar bana ankarada bu araç için yardımcı olabilecek bir hayırsever varmı motoru nasıldır vesaire gibisinden hangi aracı almam gerektiği konusunda. çok büyük sevap işleyecek birde öğle yemeği yeriz inşallah.
:) özürdilerim cahilliğime verin yavaş yavaş alışacağız. tenteli bu arada şu ek bilgiyi vereyim araçların tamamı dizel.
evet 110 luk daha daoğrusu ağırlıklı pikapları vardı yani yalaşık söyleyebilirim 300 civarında pikap 50 civarında 110 luk kapalı kasa vardı.ama işe yarar gördüğüm 110 luklarda 15 i geçmez pikaplar daha düzgündü.