Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)
İNŞALLAH kendi aracınızla katılırsınız seneye.
stres atmada bire bir işe yarıyor bence. Günü birlik 7-8 arabalık konvoyla kemerburgaz civarındaki geziler bile cok eğlenceli olurken muhakkak bu cok cok eğlenceli olmuştur. darısı başımıza
öle hakikatten isoff ta yazdığına göre 250 adet 4x4 15 atv 20 de motor katılmış, bu kadar çok aracın katıldığı bi organizasyona gidememk içimi baya bi burdu. Bi daha bu kadar cok aracı bir arada görmek çok zor. Çok şamata olmuş arkadaşlarla konuştum...
Tekirdağda ne güzel eğlenmişler harika fotolar var ya. kacırdık şamatayı bu sefer gidemedik. kısmet bidahakine bakalım
herkeze ii aksamlar, gecen hafta sonu yapılan geziinin fotoğrafları videolarını sabırsızlıkla bekliyoruz. katılamayan bizler bakıp bakıp yutkunalım bari :)
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi
Toyotanız varsa tanışmanızda büyük fayda var vecihi usta toyota da bir tanedir. kendisini yaklaşık 3-4 yıldır tanıyorum. yaptığı işlerden adamın kalitesi belli. şiddetle tazvsiye edrim
sizleride üzerinde konuştğunuz konudan ayırmak istemedim değerli bilgilerinizi takip etmeye calısıyorum. teşekkürler serkan bey ne demek
Sizlere teşekkür ederim cihazın şarjını aramaktan yazamadım verdiğiniz değerli bilgileri takip etmek isterim, olmadı diğer bilgisayarı acım da katılım ben.