mersoy kullanıcısının son içeriği

1. M

5.25 Karavan Aldım Çeken Araç Tavsiyesi

Grand Vitara iyidir, 2.0 motor yeterli gelecektir diye düşünüyorum. 4 çeker olması da avantaj sağlar.
  2. M

2008 Grand Vitara Şanzıman Arızası

Yurtdışında o an için bulamadım. Servis çok daha pahalıya çıkar dedikleri için hiç götürmedim bile.
  3. M

Merhaba maalesef şanzıman toplanamadı o yüzden çokma şanzıman bulduk şaşmaz oto sanayide. Şanzıman için 4000 sökme takma bakım içinde 1500 verdim. 500 de çekici için vererek toplam 6000 lirayla yırttık işten. 6 ay önce de sattım arabayı. Asıl önemli olan arızanın neden olduğuydu. Bu araçların...
  4. M

Merhaba arkadaşlar Bayram dönüşü aracım Yozgat ta yolda bıraktı beni. Daha öncesinde herhangibir arıza ya da belirti yoktu. Uzun yolda 350 km. yol aldıktan sonra market ihtiyacı için durdum. Kalktım biraz ilerdedikten sonra u dönüşü için geri vitese taktım zorlanarak zar zor geri geri geldi...
  5. M

Pradoyla Ilgili Ilgili Iki Soru!

İki aracı kıyaslamadım. Kullanım amacıma uygun araç tavsiye edermisiniz sorusuna aynı amaçlar ile kendi kullandığım aracı tavsiye ettim. Bu kullanım amacında uzunca bir süre araç araştırmış birisi olarak oldukça memnunum. Suzuki yi bu doğrultuda parça fiyatı, dayanıklılık ve fiyat olarak oldukça...
  6. M

Pradoyla Ilgili Ilgili Iki Soru!

2006 model ve üstü yeni kasa Grnd Vitara önerebilirim. Arazi kabiliyeti vw den daha iyidir ve daha dayanıklıdır. Uzun yol da ise vw daha iyidir.
  7. M

Dms-suzukı Vitara (3kapı-5kapı) Tavan Sepeti (imalat)

Görselleri göremediğimiz için yorumda yapamıyoruz ne yazık ki Sent from my iPad using Tapatalk
  8. M

Motosikletli Kamp Fotoğraflarım

Hpsi çok güzek tşekkürler paylaşım için.
  9. M

Babalar Çocuklar Kampı

Ticari bir organizasyon. gezenbilir sitesinde gönüllülerce yapılan etkinlikler tercih edilebilir.
  10. M

Adria Çekme Karavan Fiyat/performans Hakkında Görüşleriniz

Ynt: Adria Çekme Karavan Fiyat/performans Hakkında Görüşleriniz Umarım küçük ve şık modelleri uygun fiyatlara gelir ve bizde içimize sinerek alırız. Sent from my iPad using Tapatalk
  11. M

Küçük (3+1) Karavanlar

Yakından ilgilendiğim bir konu takip etmekte fayda var. Sent from my iPad using Tapatalk
  12. M

2008 Grand Vitara 2.0 At İçin Max.lastik Ebadı

Merhaba arkadaşlar 2008 Grand Vitara 2.0 AT aracım için araştormalarıma göre tüm arazi koşullarında kullanabileceğim en ideal lastik türü A/T tipi oluyormuş. 225 * 65 * 17 orjinal lastikleri A/T tipi lastikler ile değiştirmek istiyorum. Önceleri aracı yükseltmek istesem de artık böyle bir...
  13. M

Saly'ye 4.25 Karavan Yaptırıyorum

Ynt: Saly'ye 4.25 Karavan Yaptırıyorum Hayırlı olsun karavanınız iyi günlerde kullanmanızı dilerim.
  14. M

Kuddusi Kurbanzade ve Karavanı

Ynt: Kuddusi Kurbanzade Ve Karavanı Büyük bir zevkle okudum elinize emeğinize sağlık. Çekme karavana yeni yeni merak salmış biri olarak biraz da ürktüm doğrusu.
  15. M

Araba İle Gürcistan, Kafkasya, Kerç Boğazı, Soçhi Gezimi Tamamladım (21-30 Nisan 2014 )

Ynt: Araba İle Gürcistan, Kafkasya, Kerç Boğazı, Soçhi Gezimi Tamamladım (21-30 Nisan 2014 ) Güzel bir gezi olmuş fotoğraflar ve anlatım için teşekkür ederim.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri