Mertcanİpek kullanıcısının son içeriği

1. M

Hafta Sonu Offroad Gezi Ve Kamp

Merhabalar , Gruba bizleri de ekler misiniz ? Mertcan İpek 05303207353 Hakan Gül 05358690521
  2. M

Yeni Başlayacak Birisi Için 4x4 Sohbeti :)

Yorumlarımda bahsetmeyi unuttuğum bir mevzuda Suzi Grand Vitara'nın hangi modelinin alınması gerektiği . 2000 model altları için düşünceleriniz neler . 1.6 motor hantal kalıyor , 2.0 ve 2.5 nasıldır gideri nedir , yolu nasıldır . teşekkürler.
  3. M

Sizin gibi arkadaşlarımızdan tavsiye almak bizim gibi yeni başlayacak olanlar için güzel oluyor . Teşekkür Ederim. Fakat Suzilerin uzun yolda tatminkar olamayacağını düşünüyorum . Bizim gibiler için offroad toprak yol anlamına geldiği için (Araba yapamayacağından değil bizler...
  4. M

Arkadaşlar Merhaba, Ben Mertcan . İstanbul'da yaşıyorum .Boyum ve suyum gereği binek bir araç almaktan vazgeçerek arkadaşların gazıyla 4x4 araçlara yöneldim(İçimdeki canavarı ortaya çıkardılar ). Yaptığım araştırmalar neticesinde ve çevremde en çok Grand Vitara olduğu için düşüncelerimin ilk...
  5. M

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Arkadaşlar Merhaba, Şirketteki arkadaşların gazına gelerek alacağım binek arabalardan vazgeçip tozun , toprağın arasına katılmak adına aranıza katıldım .Umarım benim için iyi bir başlangıç olur :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,867
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Geri