Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: OFFROAD ARAÇLARIMIZI BEKLEYEN TEHLİKE..!!!!!
Valla dostum soyle birsey soyleyeyim sana... M1g1 veya mk1 aslinda;
Bir seferberlik aninda devlet tarafindan ilk el koyulacak araclar demek oluyor...
Ozel statude yani aslinda devletin mali :))))
Yani o kodlamalar trafikte bir ise yaramiyor su...
Valla polisin soyledikleri ve arastirdiklarimdan anladigin yapilan her degisiklik islenmek zorunda
Birde isletmezsek bir kaza aninda allah korusun yaralanmali vs olursa o tamponlar isli olmazsa sanirim basimiza iyi is acar... Seper varsa o bile...
selamlar...
bu plaka olayınıda bana polis memuru söyledi.. plaka takamaz diye bir belge varmış. onunla ruhsata işletiyorsun dedi.. ama esas sorun benim bu tadilatları kendim yapmış... yani tse onaylı bir tampon yada sepet değil... gayet...
arkadaşlar bundan 3 gün önce bağdat caddesinde başımdan küçük olay geçti.. inanılması güç bi şekilde çook ucuz atlattım ama bir daha böyle atlatabilir miyim bilmiyorum : ))))
bilindiği üzere son zamanlarda asayiş ve trafik ekipleri ara sokaklar dahil çok sayıda çevirme yapmakta.. asayişin...
Ynt: Bir Navaranin Yeniden Dogusu
selamlar... jerry henüz yok araçta... alıncada zaten bagaj içine konumlayacağım zaten...
onun haricinde araç otoparkta durduğu için çalınmaya karşı bi önlem almadım... ama illa çalmak isterlerse zaten arka stepne yatağını komplede götürebilir :):):)
Ynt: Bir Navaranin Yeniden Dogusu
eveeeeett.....
sadece tamponumuz kaldı yapılmayan...
onuda artık yakın bir vakitte yaparız...
onun haricinde herşey bitti.... ;)