metanoya kullanıcısının son içeriği

1. M

Doğum Günlerimiz

Ynt: Doğum Günlerimiz 22 Ocak - Kova
  2. M

Durusu Gezisi (3 Aralık 2006)

Ynt: 3 Aralık Durusu Gezisi Fotograf ceken arkadaslar hepinizin ellerine saglik. Ben bir suredir siteye giremedim, girdigim zaman da bu ikinci sayfayi bir turlu goremedim, her seferinde baglantim koptu. bu yuzden de kimselere tesekkur edemedim fotolar icin. Sevgiler,
  3. M

Durusu Gezisi (3 Aralık 2006)

Ynt: 3 Aralık Durusu Gezisi Peri ve Xploria, fotoğraflar çok güzel ellerinize sağlık... yalniz itiraf etmeliyim ki resimlere bakarken de çok güldüm...Ozlem'cim resimler kano sefasının en başında çekildiği için acemilik dakikalarımıza denk gelmiş, asıl sefanın sonunda resim çekseydi de...
  4. M

Durusu - Balaban'da Kano Gezisi (3 Aralık 2006)

Ynt: Durusu - Balaban'da Kano Gezisi valla sitemizin demirbaşlarından biri olarak seni aramızda görmek isterdik açıkçası ;)
  5. M

Ynt: Durusu - Balaban'da Kano Gezisi Övgü için ben teşekkür ederim Ceranus. insanın ruhunu okşayan geziler olunca, yazmaktan geri kalınmıyor :-*
  6. M

Ynt: Durusu - Balaban'da Kano Gezisi :) ben teşekkür ederim. çorbada tuzumuz olsun !
  7. M

Ynt: Durusu - Balaban'da Kano Gezisi Arkadaşlar ben de yine kısa :) bir gezi yazısı ile Özlem'e teşekkür etmek istiyorum. ellerine, emeğine sağlık Özlem'cim... Kim derdi ki, yorgunluktan öldüğüm, ağrılardan yattığım yeri bilmediğim Cumartesi gününün ertesi sabahı, daha kargalar...
  8. M

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... pirinç
  9. M

Çocukken Müptelası Olduğumuz Çizgi Filmler

Ynt: Çocukken Müptelası Olduğumuz Çizgi Filmler Heidi Şeker Kız Candy Jetgiller Taş Devri Değiş Ton Ton Hop Hop Hooop Temel Reis Tom & Jerry Mickey Mouse gay çizgi kahramanlara Winney The Pooh'taki Piglet de eklenmis :D
  10. M

Ynt: Durusu - Balaban'da Kano Gezisi benim kesinleşti, geliyorum. arabada 3 kişilik boş yer var. akatlardan gelicem. gelmek isteyen var ise alabilirim.
  11. M

Borat (2006)

Borat Eeee, öğretmenim kim ;) Teveccüğünüz efendim ;) {doğru yazdım umarım}
  12. M

Ynt: Durusu - Balaban'da Kano Gezisi Ben daha Emre'yi ayarlayamadım :( gelirsem Akatlar tarafından geleceğim, arabada yer olacak.
  13. M

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... city
  14. M

Ynt: Durusu - Balaban'da Kano Gezisi Detaylı bilgi için teşekkürler ;D Ben yarın haber vereceğim...
  15. M

Borat (2006)

queensland bakalim gorsel ekleyebiliyor muyum artik ? :D 01 Aralık 2006 Cuma BORAT Yönetmen : Larry Charles Oyuncular : Sacha Baron Cohen, Ken Davitian Jagshemash! Sacha Baron Cohen, HBO’da yayınlanan "Da Ali G Show,”un yaratıcısı bu kez Kazak bir gazeteciyi canlandıran Borat Sagdiyev...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.