MeTdE kullanıcısının son içeriği

1. MeTdE

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Evet.. :)
  2. MeTdE

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Facebook da duster offroad türkiye grubuna katılırsanız hem hoş sohbetimize dahil olursunuz hem de egzoz dahil duster hakkında her türlü bilgiye ulaşabilirsiniz.. :)
  3. MeTdE

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? hayırdır süleyman abi?? kötü bişe yoktur umarım ??
  4. MeTdE

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Geldi abicşm çok sağol..
  5. MeTdE

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Çok teşekkür ederim Süleyman abi.. Zahmet verdim sana.. :)
  6. MeTdE

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Whatsapp dan resim kalitesi bozuluyo.. mailde den gönderirsen sevinirim.. metde_hm@msn.com
  7. MeTdE

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Teşekkür ederim ama bulamadım internette logoyu :'(
  8. MeTdE

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Sorumu yinelemek istiyorum.. Plaka solundaki duster logosunu nerden temin edebilirim ?
  9. MeTdE

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? İşte budur.. Kıskandım açıkcası :)
  10. MeTdE

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Süper olmuş.. kafama taktım, kpss den sonra ben de yapıcam bu uygulamadan.. ayrıca plakanın solundaki logoyu nerden temin edebilirim ?
  11. MeTdE

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? çok teşekkür ederim.. araştırmalara başlayabilirim..
  12. MeTdE

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? bu egzozlar acayip hoşuma gitti.. acaba bu egzozları nerden bulabilirim vede fiyatları ne kadar ? ayrıca benim aracın egzoz ucunda zaten kafalık gibi metal başlık var.. acaba o çıkıyor mu yada üzerine bu egzozlar nasıl monte edilir ? bir de...
  13. MeTdE

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? çok teşekkür ederim.. aslında evet, reflektörler farların etkisiyle parlıyor ama 6-7 metre sonra etkisi kayboluyor vede karanlıkta uzun mesafeden rahatlıkla ledler farkediliyor.. araçların arkasındaki 4 lü kırmızı ışık tipi hoşuma gittiği...
  14. MeTdE

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? devam..
  15. MeTdE

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Cyclone BH-001 arka park sensörü montajı.. montajı tamamen kendim yaptım.. ekranlı yerine sadece sesli sensör tercih ettim.. arabanın önüne kadar kablo germek istemedim..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,837
Kayıtlı Üye Sayımız
166,938
Kaydolan Son Üyemiz
kgulum

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR