meteoravcısı kullanıcısının son içeriği

1. M

Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Atilla abi nasılsın iyi misin? Alıştım her akşam yaptıklarını izlemeye. 1 haftadır bir şey paylaşmayınca merak ettim.
  2. M

Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Kendimiz yapamasak ta her gün yaptıklarınızı izlemek büyük bir zevk sağlıcakla kalın.
  3. M

Karavanını Yapanlar; 2005 Boxer Pop-up 2 Camper (atiladi)

Ynt: Karavanını Yapanlar; 2005 Boxer Pop-up 2 Camper (atiladi) Atilla Bey, videodaki malzeme sanırım polyester. Su kontrası yerine bu tip bir imalat yapılsa ağırlıktan kazanç olur ama uzun dönem kullanımda sizce ne gibi dezavantajları olabilir? http://youtu.be/w-769JKMPdw
  4. M

Karavanda Doğru Su Tesisatı

Ynt: Karavanda Doğru Su Tesisatı Haklısınız Ferhat bey karavanla alakası yok. Google a 12v sirkülasyon pompası yazınca bir şekilde yolunuz Atilla beyle çakışıyor. Konu oradan buralara geldi.
  5. M

Ynt: Karavanda Doğru Su Tesisatı Sayın bartek, benim düşündüğüm sistem fan coil sistemi. Evin içinde fancoil, kuyunun içinde serpantin ve bir sirkülasyon pompası var. Bu sistemde evin dışına atmam gereken bir sıcaklık yok. Boruda yerden ısıtma borusu gibi dirseksiz döndürülebilen (işe yararsa...
  6. M

Ynt: Karavanda Doğru Su Tesisatı Bahçemde 6m derinliğinde su kuyusu var. Kuyunun içine bakır borudan bir serpantin ve evin içine bir araba radyatörü koyup kapalı bir devre oluşturmak istiyorum. Pompa evdeki radyatörle kuyudaki serpantin arasında suyu devirdaim edecek. Evdeki radyatörüde yine...
  7. M

Ynt: Karavanda Doğru Su Tesisatı Atilla Bey merhaba, Karavanların su sisteminde kullandığınız 12v pompalar sürekli çalışmaya uygun mudur? Günde 5 saat, 10 saat yada hiç durmadan sürekli çalışabilir mi? Eğer bu pompalar uygun değilse 5lt/dk kapasiteli bir pompa önerebilir misiniz? Teşekkürler.
  8. M

"eg Kırım" Dik Pop-up (atiladi)

Ynt: "eg Kırım" Dik Pop-up (atiladi) Atilla Bey, kolay gelsin. Çalışmalarınızı imrenerek takip ediyorum. Pop up işini de başardıktan sonra sanırım aşağıdaki tip bir araca da sıra gelir. http://youtu.be/GIG9P0lB1iA Şehir içinde de rahatlıkla kullanılabilecek 10m3 bir araç camp alanında pop up...
  9. M

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 " Tahtakuş " (atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 " Tahtakuş " (atiladi) Atilla Bey, İstanbul da pop up tavan yapan yerlerin etrafında gezip fotoğraf çekip not alırken görülmüş. :D :D :D
  10. M

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 " Tahtakuş " (atiladi) Atilla Abi bu konuya verdiğim rahatsızlıktan ötürü özür dilerim. Sayın Abdullah(CIK) her zamanki bilmişliğinizle hesabın çakma olduğu yaftasını yapıştırıvermişsiniz. Bu mesajı yazmadan önce sizin diğer mesajlarınızı da okudum...
  11. M

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 " Tahtakuş " (atiladi) Sanırım çocukluğunuzda 'ev önünde gecekondu yapanlar' la negatif bir olay yaşadınız. Karavan fiyatı belirleme konusunda da ekspersiniz. Küçük dağları yarattınız büyüklerin yapımına da yardımcı oldunuz. Hatta sizden önce...
  12. M

Sonun da bitti.

Ynt: Sonun da bitti. Hayırlı olsun güle güle kullanın.
  13. M

Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot J9 (asilkanissan)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot J9 (asilkanissan) Belki fotoğraflar işinize yarar. http://fotoalbum.web.de/gast/friedrich.russi/Unser_Peugeot_J7_Bus?autopopup=true~~V

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

Geri