Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam Arkadaşlar
Dün burdada konusu olan güneyda kaza yapmış Wrangleri satın aldık şuan yolda ve Çorluya doğru geliyor
Amacımız bu araç ile mahalli offraod yarışlarına katılmak malesef aracın birçok parçası bir şekilde kaybolmuş
biz sadece alt şase ve mekanik aksamını kullanacağız.
Motorda...
Ynt: GMC Sierra 6,2 Dizel 87 (Yenileme)
Çok çok teşekkür ederim
bu arada bu konuda bana büyük desteği olan Ankara daki (motoru aldığım ) ALİ ustaya (ALİ SARI) çok çok teşekkür ederim 40 yaşındayım 15 yaşımdan beri otomobillerin içindeyim ki işim gereği hala öyle böyle düzgün bir esnaf görmedim...
Çok haklısınız aslında ben şanslıyım çünkü benim imalhanem var CNC torna vs birçok şeyi kendim yapabildim hepsi için ustaların elinde olsam yanmıştım değil iki 4-5 yıl sürerdi ama yinede hepsine teşekkür ederim ellerini sağlık.
yola başlarken arabanın...
Bu arada forkliftle ön tek tekeri 1 metre kaldırdım herhangi bir değme olmadı diğer 3 tekerde yerden kesilmedi testi geçti :)
desenli paslananmaz saç düşünüyorum ahşap uygulamasında pek güvenemiyorum kime yaptırıcam düzgün yapılacakmı vs vs en en iyisi kendim yaparım diye düşündüm resimdeki saçdan olacak
Ya kusura bakmayın ama öyle aşırı milliyetci biri olmamakla beraber yukarıda fransız atasözünü görmek beni rahatsız etti
Eveeeettt
Mayıs 2010 tarihde girdiğim macera sonunda bitti bu hafta sonu aracımı teslim alıyorum dün yanındaydım ve ilk defa bu işe girdiğime değdiğini düşündüm şimdi birkaç foto paylaşmak istiyorum değerli yorumlarınıza bırakıyorum