metinguren kullanıcısının son içeriği

1. M

Karavan Dolandırıcılarına Dikkat !

Ynt: Karavan Dolandırıcılarına Dikkat ! Bende bir kaç haftadır görüyorum böyle ilanları ama ülkemiz malum hukuksuz bir ülke yapacak birşey yok.İnsanımız hakediyor...
  2. M

+750 Kg Karavan İçin D Sınıfı Ehliyete Artık Gerek Yok!!!

Ynt: +750 Kg Karavan İçin D Sınıfı Ehliyete Artık Gerek Yok!!! Abi malesef bende biliyorum para kazanmak için hiç bir sürücü kursunun vereceğinide sanmıyorum... Tavsiyem D sınıfı almadan kesinlikle 750+ römork çekmeyin. Zira bunun hukuki külfeti emin olun tüm heves ve hayallerinizi noktalar...
  3. M

+750 Kg Karavan İçin D Sınıfı Ehliyete Artık Gerek Yok!!!

Ynt: +750 Kg Karavan İçin D Sınıfı Ehliyete Artık Gerek Yok!!! 750+ üstüne zaten şuan ehliyet aranmıyor sertifika olması yeterli bununla ilgili zaten genelge mevcut. Ama bu genelgeye internetten ulaşamazsınız. Sadece Emniyet Genel Müdürlüğünün Polnet ağında mevcut. Uygulama bu şekilde eğer...
  4. M

Saly'ye 4.25 Karavan Yaptırıyorum

Ynt: Saly'ye 4.25 Karavan Yaptırıyorum sn frigo Karavanınızın aynısını yaptırmayı planlıyorum. Yaklaşık 1 sene kullanmanızı bekliyorum. Bunun akabinde foruma karavan ile ilgili sık sık bildirimde bulunursanız sevinirim saygılarımla.
  5. M

Ynt: Saly'ye 4.25 Karavan Yaptırıyorum sn frigo takipteyiz. Kullanım raporu,ağırlık, birde ısıtıcı ile ilgili bilgi verirseniz sevinirim Saygılarımla.
  6. M

Ynt: Saly'ye 4.25 Karavan Yaptırıyorum Sn frigo güzel eşşiz bilgiler için teşekkürler peki fiyat olarak tam ne kadara mal oldu. Saygılarımla.
  7. M

Ynt: Saly'ye 4.25 Karavan Yaptırıyorum Sayın frigo geri bildirim yapın eğer memnun kalırsanız aynısını yaptıracağım ;) Saygılarımla.
  8. M

Ynt: Saly'ye 4.25 Karavan Yaptırıyorum Sayın frigo bende bursadan metin bende weisnberg 400lk alacaktım lakin sizin geri bildirimlerinizi bekleme kararı aldım. Geri bildirimlerinizi bekliyorum saygılarımla.
  9. M

Hikayenin Sonu (pino Karavan Bizi Nasıl Delirtti!)

Ynt: Hikayenin Sonu (pino Karavan Bizi Nasıl Delirtti!) Weinsberg Cara One 400 LK yerli almayın ya hymer yada knaus weinsberg model olarak yeterli fiyatta 41.000 TL civarı tek kafamı kurcalayan bu kasetli tuvalet için taharet musluğu. Kasetli tuvalet kullananlar taharet musluğu konusunu ne...
  10. M

Hikayenin Sonu (pino Karavan Bizi Nasıl Delirtti!)

Ynt: Hikayenin Sonu (pino Karavan Bizi Nasıl Delirtti!) Pinodan karavan için fiyat almıştım. Hemen vazgeçtim. Şimdi knaus 400LK alıp keyfime bakacağım...
  11. M

Karavanını Yapanlar; 2005 Boxer Pop-up 2 Camper (atiladi)

Ynt: Karavanını Yapanlar; 2005 Boxer Pop-up 2 Camper (atiladi) merhabalar atilla bey karavanınızı ne kadara satmayı düşünüyorsunuz. saygılarımla.
  12. M

Ynt: Karavanını Yapanlar; 2005 Boxer Pop-up 2 Camper (atiladi) Abi muhteşemsin klima performansını iple çekiyorum. Saygılarımla.
  13. M

Ynt: Karavanını Yapanlar; 2005 Boxer Pop-up 2 Camper (atiladi) Abi Tebrikler allah bitirmeyi nasip eder inşallah.
  14. M

Yaylada, Balıkta Kamp Yapabilme Hayali İçin Mikro Çekme Karavanım.

Ynt: Yaylada, Balıkta Kamp Yapabilme Hayali İçin Mikro Çekme Karavanım. Mustafa abi imrendim size harika görünüyor. Allah kaza bela vermesin.
  15. M

Yaylada, Balıkta Kamp Yapabilme Hayali İçin Mikro Çekme Karavanım.

Ynt: Yaylada, Balıkta Kamp Yapabilme Hayali İçin Mikro Çekme Karavanım. Merhabalar Mustafa abi MÇK nın ölçüleri ne kadar acaba. Saygılarımla

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR