mhmtaliszn kullanıcısının son içeriği

1. M

92 Defender Yeniyim

valla 100ü cok rahat görüyorum aga düz yolu bulunca 120 130 140 ibre sonuna kadar gidiyor. Dediginiz gibi siz bi baktırın motora :)
  2. M

92 Defender Yeniyim

kara düzen orjinal 2.5 dizel :D turbosuzundan hem de :D maşallahı var canavar bizim oglan :D
  3. M

92 Defender Yeniyim

sizinde önerilerinizle lastik ebatlarıyla fazla oynamadan 245 75 16 olarak lastik ve cant takımımızı aldık allaha şükür :) maşallahı var yol tutuşu bile değişti 120 130 ile giderken en ufak titreme yok fakat sesten durulmuyor buna çözüm olarak da 2 kolon bi teyp ses sistemi taktım 200km yolu 2...
  4. M

92 Defender Yeniyim

Arazinin tadını cıkardık haftasonu degerlendirmesi :)
  5. M

92 Defender Yeniyim

Valla üstünde gördügünüz lastigi 2 yıldır kullanıyorm asfalt çamur kar da memnunum. Aracı tam anlamıyla yeni toparlamaya basladıgım için degiştirme gereksinimi duymamıstım.
  6. M

92 Defender Yeniyim

Önceki hali ve şimdiki hali altta ki fotolarda :) ben Tır ve Kamyonlarda kullanılan branda cadır ile kapattırdım Kolay yırtılmayan. Şuan için ön tarafta kendi kaloriferi yetiyor geceleri daglara cıkınca. Fakat arka taraf soguk oluyor. Onun içinde meşhur çorum kalorifer düşündüm toroslarda...
  7. M

hocam konu acmıssınız orda gördüm aracınızı. üste taktgınız sepeti yaptırdınız mı aldınız mı...

hocam konu acmıssınız orda gördüm aracınızı. üste taktgınız sepeti yaptırdınız mı aldınız mı nerdn temin edebiliriz acaba bende yeni arac topluyorum da. lastik ve aydınlatmayı taktıgınız sepet
  8. M

92 Defender Yeniyim

öncelikle selamun aleyküm. Baba mirası 92 2.5 110 defenderim var. yeni yeni toplmaya başladım tek kabin arkası acıktı. kapattırdım. Buradaki ustam bi kaç keçe ve akis le alt takımları topladı iyi oldugunu söyledi. 16 cant arac lastik secimim ne olmalı karda camurda kullanmak için. Ve araca uygun...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.