mhozturk1453 kullanıcısının son içeriği

1. M

Ford Expedition Hakkında Yardım

Ynt: Ford Expedition Hakkında Yardım Çok teşekkürler paylaşım için , yakıt ve kasko gerçekten çok , ama LPG uyumu gerçekten iyiyse onada katlanmak mümkün , ben zaten yılda ortalama 10 bin km yapıyorum , ama LPG sıkıntı verirse işin tadı kaçar , sizin uyum konusunda edindiğiniz bir bilgi varmı ...
  2. M

Ynt: Ford Expedition Hakkında Yardım Serkan bey in paylaştıklarından bizde istifade edebilirmiyiz ? burda paylaşabilirmisin ?
  3. M

Ynt: Ford Expedition Hakkında Yardım Valla dostum bende aynen 98 99 expedition almak istiyorum , bir yandan kendimi frenliyorum başına belamı alacaksın diye , ama bu amerikan jipler bir hastalık , bende daha önce 97 explorer vardı LPG uyumsuzluğundan dolayı sattım , oldukçada zorlandım satarken...
  4. M

bu aracı almayı düşünüyorum ,tanıyan varmı ?

Ynt: bu aracı almayı düşünüyorum ,tanıyan varmı ? Valla muhtesem bir performans arac modeli yili ve LPG maroaniz nedir.
  5. M

Ynt: bu aracı almayı düşünüyorum ,tanıyan varmı ? Yok valla , ben almadım , araca bakmıştım , çok yorgun bir araçtı , çalışmayan aksamları vs vardı .
  6. M

Ford Expedition ?..

Ynt: Ford Expedition ?.. Serkan hocam ilginize teşekkür ederim , 98 Ford expedition ile 2003 LC arasında kaldım , ikisininde kendine göre avantaj ve dezavantajları var , daha önce explorer ım vardı , LPG uyumsuzluğu şikayetimden sattım , expedition da da benzer şeyler olmasından korkuyorum ...
  7. M

Ford Expedition ?..

Ynt: Ford Expedition ?.. Serkan Bey , merhaba , size özelden Expedition ve LC ile alakalı bir mail attım ulaştımı aceba , yardımınızı rica ediyorum iki aracıda bilen biri olarak. selamlar.
  8. M

Arkadaşlar merhaba , yarın link teki araca baktırıcam , nasibimizde varsa almayı düşünüyorum, telefonla aldığım bilgiye göre hiç bir kazası yok , Karabükte belediye başkanının makam otosu olarak kullanılmış , İstanbulda trafikte bile maximum 40 kuruş yaktığını söylediler , sizce böyle birşey...
  9. M

bu vx100 hakkında bilgisi olan varmı

Arkadaşlar herkese merhaba , aranıza yeni katıldım , bir vx100 sevdalısıyım , almayı düşündüğüm araç aşağıdaki linkte mevcut bu araç hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımlarını rica ediyorum . Ankara dan İzmir e geçmiş bir araç . Nelere dikkat etmem lazım , km nin 200000 olması bu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,081
Kayıtlı Üye Sayımız
166,823
Kaydolan Son Üyemiz
Эмбер

Çevrimiçi üyeler

Geri