Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese merhabalar . Elimde 2 takım vitara ayna mahruti ve 1 takım jant lastik bulunmaktadır .
Ayna mahruti : 1 takım 5.85 yani 7/41 oranlı becce ayna mahruti bulunmaktadır bunlara araca taktım 1 hafta sonra diferansiyel değişikliği nedeni ile söktüm ve güzelce paketledim . Bunların kendi...
Merhabalar . Elimde 2 Takım Lastik ve bir takım jant bulunmaktadır .
Lastikler : 4 adet Silverstone 31x10.5x15 Extreme 5 Aylık %90 durumunda . ( Detaylı fotolarını en yakın zamanda yükleyeceğim Geçen hafta araçtan söktüm ve poşetledim o şekilde duruyor FİYAT:1250 TL ) .
4 Adet Federal...
Ynt: 2500 V6 OFFROAD DONANIMLI
Güncell düz lastikleri ile enson 25.500 Silverstoneler ile 26.500 en son :o
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-2500-v6-offroad-donanimli-88001674/detay/
İşlerimdeki değişiklilerden Dolayı Daha Yeni Aldığım Ve Aksesuarları Özenle Yaptığım Aracıma Doyamadan Satıyorum .
Araç orjınal halinde sınıfının en dolu ve enn temiz araçlarındandır .
Sonradan Yapılan Donanımları : 4xfourart Extreme Yükseltme - Süspansiyon Kiti . 31x10.50xR15 Silverstone MT...