mikato kullanıcısının son içeriği

1. mikato

Ayna Mahrutiler Ve Jant Lastik Ön Hub

Ynt: Ayna Mahrutiler Ve Jant Lastik Ön Hub İletişim : 0536 307 87 23 Can Pınar
  2. mikato

Ayna Mahrutiler Ve Jant Lastik Ön Hub

Herkese merhabalar . Elimde 2 takım vitara ayna mahruti ve 1 takım jant lastik bulunmaktadır . Ayna mahruti : 1 takım 5.85 yani 7/41 oranlı becce ayna mahruti bulunmaktadır bunlara araca taktım 1 hafta sonra diferansiyel değişikliği nedeni ile söktüm ve güzelce paketledim . Bunların kendi...
  3. mikato

Kocaoğlan S U.s.a Ki

Herkese merhabalar Türkiyenin en donanımlı vitarasını İHTİYAÇTAN dolayı satmak zorundayım . :( Detaylara malum siteden bakabilirsiniz . http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-kocaoglan-s-u.s.a-ki-135800190/detay/
  4. mikato

Satılık Lastikler Ve Jant

Ynt: Satılık Lastikler Ve Jant Fotoları ekledim sanırım görmediniz ;) . Valla üetim yıllarını bilmiyorum bakar yazarım :-\
  5. mikato

Satılık Lastikler Ve Jant

Merhabalar . Elimde 2 Takım Lastik ve bir takım jant bulunmaktadır . Lastikler : 4 adet Silverstone 31x10.5x15 Extreme 5 Aylık %90 durumunda . ( Detaylı fotolarını en yakın zamanda yükleyeceğim Geçen hafta araçtan söktüm ve poşetledim o şekilde duruyor FİYAT:1250 TL ) . 4 Adet Federal...
  6. mikato

2500 V6 OFFROAD DONANIMLI

Ynt: 2500 V6 OFFROAD DONANIMLI Güncell düz lastikleri ile enson 25.500 Silverstoneler ile 26.500 en son :o http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-2500-v6-offroad-donanimli-88001674/detay/
  7. mikato

Ynt: 2500 V6 OFFROAD DONANIMLI GÜNCELL !! İhtiyaçtan dolayı 26.500 en son ..
  8. mikato

SATILIK SUZUKİ JANTLARI

Ynt: SATILIK SUZUKİ JANTLARI 16 jantlar satılmıştır . 15 jant duruyordur isteyen ona bakabilir . :)
  9. mikato

Ynt: 2500 V6 OFFROAD DONANIMLI Teşekkür Ederimm hem bilgiler hemde iltifatınız için .. :)
  10. mikato

Ynt: 2500 V6 OFFROAD DONANIMLI Bu kurallar sadece benim içinmi geçerli . Çoğu ilanda bu kurallara pek uyulmuyor sanki . :)
  11. mikato

Ynt: 2500 V6 OFFROAD DONANIMLI Fotoları Koyunca yazılar küçüldü bende anlamadım . Düzeltincede mod. yaptığı gibi fotolar silindi .Ben en iyisi malum sitedeki ilanımı koyayım oradan daha detaylı bilgilere ulabilirsiniz . :)...
  12. mikato

İşlerimdeki değişiklilerden Dolayı Daha Yeni Aldığım Ve Aksesuarları Özenle Yaptığım Aracıma Doyamadan Satıyorum . Araç orjınal halinde sınıfının en dolu ve enn temiz araçlarındandır . Sonradan Yapılan Donanımları : 4xfourart Extreme Yükseltme - Süspansiyon Kiti . 31x10.50xR15 Silverstone MT...
  13. mikato

SATILIK SUZUKİ JANTLARI

Ynt: SATILIK SUZUKİ JANTLARI Güncelll !!! 16 '' : 400 Tl . 15 '' : 200 Tl
  14. mikato

SATILIK SUZUKİ JANTLARI

Ynt: SATILIK SUZUKİ JANTLARI 15 ınc jantlar budur . 94 model suzukinin orjınal jantlarıdır siyaha boyanmıştır . Fiyat olarak 250 Tl İstiyorum .
  15. mikato

Grand Vitara Bull bar ve Tampon

Ynt: Grand Vitara Bull bar ve Tampon Onu bunu bilmem bu tampon granda gerçekten yakışıyor . ;) Hayırlı Satışlar

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.