2500 V6 OFFROAD DONANIMLI

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mikato Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,909

mikato

SUZUKİCİ
[SIZE=small]İşlerimdeki değişiklilerden Dolayı Daha Yeni Aldığım Ve Aksesuarları Özenle Yaptığım Aracıma Doyamadan Satıyorum .
[/SIZE]

Araç orjınal halinde sınıfının en dolu ve enn temiz araçlarındandır .
Sonradan Yapılan Donanımları : 4xfourart Extreme Yükseltme - Süspansiyon Kiti . 31x10.50xR15 Silverstone MT 117 Extreme Lastikleri . Özel Yapım Snorkel . Vanalı Eksoz . Jaws Jant . Alt Muhafaza - Cam görünümlü Tavan Kaplama - Amerikan Film - Kaput Karbon Kaplama - Farlara Stoplara Folyo - Tampona Boru Ve 4 Adet Sis Lambası - Panjurda Pat Pat Lamba ( Kırmızı Mavi Ve Sade Beyaz ) - Mp3 Çalar - Merkezi Kilit . - Atiker Gaz Bulunmaktadır ...

Aracın Gereken Tüm bakımları yapılmıştır Araçta kaza bela boya yoktur . 2014e kadar muayenesi vardır . Yeni Akü Takılmıştır . İstenilen Usta Bakabilir Araç Herşeyi İle Sorunsuzdur . 1999 model - 130.000 km - Manuel - sunrofflu - Lpgli

[/size][SIZE=small]Not : Resimlerdeki Telsiz Ve Navigasyon Fiyata Dahil Değildir Ve Verilmeyecektir .
[/SIZE]

[/size][SIZE=small]Ciddir Alıcılar Telefondan Ulaşabilir . [/SIZE]
[/size]
[/size][SIZE=small]0535 500 09 82 ((( Fiyat Olarak : 27.000 Düşünüyorum Ciddi Alıcılara illaki bi ikramda bulunuruz . :smiley:
Resimleri : [/SIZE]

[/size][size=small]

Etiketler

Ynt: 2500 V6 OFFROAD DONANIMLI

Tüh be.

Mesajın fontlarını düzelteyim derken fotoların silinmesine sebep olmuşum.
:(

Fotoları da yeni bir mesaj ile tekrar ekleyin.

Sadece tanıtım yapıp birde link verdiğiniz için ilanınız kurallarımıza uymayacak.
Sonra da :smiley:

Bu kurallar sadece benim içinmi geçerli . Çoğu ilanda bu kurallara pek uyulmuyor sanki . :smiley:

Fotoraf0264.jpg

SDC10002.jpg

SDC10023.jpg

mikato' Alıntı:
Bu kurallar sadece benim içinmi geçerli . Çoğu ilanda bu kurallara pek uyulmuyor sanki . :smiley:

Öyle bir durum yok ama bazen gözümüzden kaçan kural dışı ilanların sayısı bir elin parmaklarını çok geçiyor yetişemiyoruz(m).

Moderatöre bildir düğmesi ile yardımcı olmanız ricası ile.

Araçta araçmış yani.

Hayırlı Satışlar.

Teşekkür Ederimm hem bilgiler hemde iltifatınız için .. :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR