Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Güzel olmuş ellerinize sağlık.. güle güle kullanın.. birşey sormak istiyorum, dolaplar playwood ve üzerinde kaplama mi var? ve banyodaki playwood üzerinde de yine kaplama mi var? yoksa macun ya da boya gibi birşey mi yapıldı? kaplama ise ne tür bir kaplama kullandiniz ögrenebilir miyim ?
Sigorta fiyatı kişiden kişiye , yolcu sayısına göre değişmekle birlikte, 2000 model ve daha eski (16-99 yaş arası araç) motokaravan için
Yıllık MTV (motorlu taşıtlar vergisi) : 0-1900 cc : 371 TL - 1901-25000 cc : 623 TL
TüvTurk Muayene Ücreti : 191 TL + 50 TL egzoz (yaklaşık)
olarak...
Kısmet olur da uygun bir araç bulursam, ve bu araç m23 ya da m29 olursa, açıkcası dışarıdan camlarına mudahale etmeyi düşünmüyorum. camlar film yada benzeri baska bir şekilde içten kaplanır. arka kapı içerden körlenir. camlarda uygun ve de gerekli yerlere açılabilen sürgülü pencereler konulur...
tekrar merhabalar.. işte tam da ben bunu demek istiyordum aslında.. "aracı sökerken bile taş yünü ve straforsuz bir yer çıkmadı" demişsiniz.. yani aracın iç döşemesini sökmeden, sadece koltukları, tepedeki bagaj yerlerini vs sökerek karavana donusturecek olursak. yalıtım yine de gerekli midir...
yanıtınız için teşekkürler... benim de gönlüm m29 dan yana.. fakat m23 un daha kucuk olması, acaba göze batmaması açısından daha mı avantajlı diye düşünmüyor da değilim.. kapı konusundaki düşüncenize katiliyorum ve aynen m23 leri incelerken ortadaki kapının problem mi yoksa avantaj mı olacagini...
Öncelikle herkese merhaba.. içimde var olan karavan isteği son zamanlarda hayli depreşmiş durumda :) ve kendimi sıklıkla sahibinden nokta com da araç bakarken buluyorum. :) baktığım araçlar, ekonomik ve de geniş iç hacimli olmaları sebebiyle Iveco M23 ve M29 modelleri.. fakat bu araçlar hakkında...