mimar73 kullanıcısının son içeriği

1. M

Ne Tur GPS Tercıh Edeyım

Ynt: Ne Tur GPS Tercıh Edeyım cok tesekuler,mıcro sd card ıle hartalar,su gecrmez dıyor ama,
  2. M

Ne Tur GPS Tercıh Edeyım

Ynt: Ne Tur GPS Tercıh Edeyım garmn legend hcx aldım cok ıyı bılemyorum ama gordgum ve ınceledgım kadarı ıle cok ıyı ve ısteklerıme cevp verebılecek cınste,cok tesekuler ılgnıze yanlız bırsey anlayamadım ıcındekı bazı harıtalar var bunlrın ne yı temsıl ettıgını cıkartamadım mesela B1,TURKEY...
  3. M

Ne Tur GPS Tercıh Edeyım

Ynt: Ne Tur GPS Tercıh Edeyım Ben arastrdım ama gordugum kadarı ıle garmn legend hcx modelı super tam benlık tavsye ederım
  4. M

Garmin Etrex Vista Cx Harita Temini ve Yüklenmesi

Ynt: Garmin Etrex Vista Cx Harita Temini ve Yüklenmesi arkadsım slm.lar bosuna cevap beklme kımse takmyor bu sıtede neden anlamadım bende bı soru sordum kale alan yok anlamadım heralde tıpık kendı aralarına kımsyı kabul etmeyen sıtelerden buda, bence baytekın ı ara cevap versınler gunlerce...
  5. M

Ne Tur GPS Tercıh Edeyım

Ynt: Ne Tur GPS Tercıh Edeyım ilginize coook tesekurler........arkadşlar
  6. M

Ne Tur GPS Tercıh Edeyım

Herkese slm.lar,hobby amaclı capımızda zıpkın ıle serbest dalış yapıyorum,dolayısıyle abuk sabuk,ıssız yerlere gıdıyoruz ,sımdı bırde bot aldım,denızde de kaybolmamak amclı,bır gps almak ıstıyorum.elımde garmının ege marmara hartaları var,onlarıdak ullanabılecegım,ve topo hartasıda...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,947
Kayıtlı Üye Sayımız
166,715
Kaydolan Son Üyemiz
Turker.E

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri