Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
100 km sabit hızla tek depo 800 km yol gidersin. araç gerçekden asi ve atak.yakıt tuketımınde uzun suredır rav4 kullanan birisi olarak mükemmel der geçerim :)
Merhaba, ismim deniz yaş 25. Kocaelide yaşıyorum Mimarım. Aslen Artvinliyim. Kocaeli civarında trekking yada kamp aktivitesinde bulunacaklar var ise katılmak isterim.
o halde zaman planlamamı tam netlestırdıkden sonra size buradan ulaşacagım daha detaylı bilgi alışverişi yapmış oluruz. bilgilendirme için çok teşekkür ederim :)
Merhaba ,bende kıbrısda 5 yıl okudum ancak kamp yapmak nasip olmadan mezun olduk döndük geri.İçimde ukte kalmışdı yakın zamanda kıbrısa tekrar ugramayı ve yarım kalan kamp hayalımı gerceklestirmek niyetındeyım. eger irtibat kurabılırsek yönlendirmelerinize ihtiyacım olabilir keza magosanın...
Merhabalar.Aranıza yeni katıldım;
Ad Soyad: Deniz Duman
Meslek: Mimar
Doğum Tarihi ve Yeri: Kocaeli 1990
Semt:İzmit
Memleket: Artvin
İlgi Alanı: Doğa yürüyüşü, Kamping
Araç: Land Rover / Freelander 2
Selamlar. Öncelikle önereceğim yerlerden biri haric diğerlerine henüz bende gitmedim ancak topladıgım bilgiler neticesinde trekking ve kamp alanları için çok güzel mekanlara ulaştım. İstanbula yakın olması ve kalabalıkdan kopmak adına Kocaeliden bir kaç alternatif sunmak isterim.
-Kayaüstü...
Selam. Sitenizi pek beğendim.Umarım üyelik açıpta zamanla unutulan gizemli sitelerden biri olmaz benim için.
İsim Deniz, yaş 25.Mimarım.Artvinliyim ama Kocaeli,Antalya ve Kıbrıs civarlarında savrulmaktayım.
Nature Trip ve Camping yapmayı severim.