<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 159423" data-quote="aporix" data-source="post: 1425029"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/forum/goto/post?id=1425029"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-1425029">aporix' Alıntı:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Merhaba,<br />
2000 model 2.0 TD4 GS almayı düşünüyorum, yaşı gereği yakıt tüketimi artmış mıdır 40 kuruşları bulur ve aşar mı?<br />
250000 km bu araç için ekstra problem demek midir, performans düşüşü ve arıza sıklığı fazla olur mu?<br />
Ankara içinde iyi usta tavsiyelerini hem aracı göstermek için hem de sonrasında yardım almak için rica ediyorum.<br />
Teşekkürler.
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote>2009 yılında 1.8 benzinli freelander araç kullanıyordum(profil resmindeki araç) lpg uyum sağlamadı.motor aracın kendi ağırlığını taşıyacak güçte değildi motor küçük olduğundan daha fazla debriyaj yakma problemi ile karşılaşıyordum.fakat şu anda td4 kullanıyorum.motor çekiş gayet başarılı.Yakıt yazılanlar gibi basarsan yakar, ki her araçta böyledir.yinede 40 kuruş altında bir yakıt tüketimi söz konusudur.yinede işim gereği memnuniyetle bindiğim aracı satmak durumundayım ilgileniyorsan ilan numaram 321085578</div>