Mithatcan kullanıcısının son içeriği

1. Mithatcan

Gezenbilir Whatsapp Grubu ? [only Jeep :)]

Sadece JEEP kullanıcıları mı ? Yoksa diğer arazi araçlarını da ekliyormusunuz ?
  2. Mithatcan

UNIMOG U 1650

Ynt: UNIMOG U 1650 Anlatilmaz... Yaşamak lazim Allah daha iyileriniherkese nasip etsin Offroad olayinda son noktadir Unimog. Asil ben Tesekkur ederim sevgili Abime.. Gidip alip geldik tek kelime ile muhtesem bir arac..
  3. Mithatcan

TOYOTA Hılux 2.5 Adventure Modifikasyonu

Ynt: TOYOTA Hılux 2.5 Adventure Modifikasyonu Sevgili moderatörler şu resimleri size zahmet düzeltebilirmisiniz ben yapamıyorum...
  4. Mithatcan

Ynt: TOYOTA Hılux 2.5 Adventure Modifikasyonu Şantiye aracımız HILUX
  5. Mithatcan

Ynt: TOYOTA Hılux 2.5 Adventure Modifikasyonu Aynı zamanda bu Şantiyemizdede iş yapıyor..
  6. Mithatcan

Ynt: TOYOTA Hılux 2.5 Adventure Modifikasyonu .
  7. Mithatcan

Ynt: TOYOTA Hılux 2.5 Adventure Modifikasyonu Parmaklar geçti ama arabanın boyası Ege'nin koyları gibi oldu o gün.. Resim yüklemeye calışıyorum ama bir türlü başaramıyorum :) Canlı canlı göstericektim...
  8. Mithatcan

Ynt: TOYOTA Hılux 2.5 Adventure Modifikasyonu 2 Hafta önceki bir Pazar günüydü... Herşey av'a gitmek için Şile'ye yola çıkmakla başladı. Tam Kömürlük köyüne girerken Yüce insan AHMET GÖKHAN KANCA hayatımıza biraz renk gelsin diye gidecegimiz köyün ters istikametine dogru bilmediğimiz bir orman...
  9. Mithatcan

Ynt: TOYOTA Hılux 2.5 Adventure Modifikasyonu Bu araç benim kan parasına karşılık aldıgım araçtır... Şu anda evin altındadır... :)
  10. Mithatcan

Amatörler olarak İstanbul Riva 3. Offroad Buluşmamız + Bol Çamurlu bir Gün :D

Ynt: Amatörler olarak İstanbul Riva 3. Offroad Buluşmamız + Bol Çamurlu bir Gün :D :) çok güzel başarılarınızın devamını diliyorum..
  11. Mithatcan

Satılık Willys

Ynt: Satılık Willys Çok ilgimi çekmişti bu arac bayağ incelemiştim. Yükseltilmiş ve 35" lastiklerle düşünemiyorum.
  12. Mithatcan

Kıbrıs 'ta Kamp Hakkında..

Ynt: Kıbrıs 'ta Kamp Hakkında.. Haftaya bizde gitmeyi düşünüyoruz... Takip ozaman
  13. Mithatcan

Satılık - Off Road Aracı ( Ormanların Kralı)

Bi aralar 6,5 lira istiyordu sahibi Deniz diye birisiydi galiba siz kaça aldınız?
  14. Mithatcan

Satılık 235/70/16 BFGoodrich AT lastik 4 adet (Takas imkanı)

Ynt: Satılık 235/70/16 BFGoodrich AT lastik 4 adet (Takas imkanı) lastiklerin duruyorsa alırım ben Sina
  15. Mithatcan

Satılık Willys

Ynt: Satılık Willys aracı uzaktan görmüşlüğüm vardır.. :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,696
Kaydolan Son Üyemiz
BiSQuiT.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri