Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 60 Yaşında Sırt Çantası İle İran, Pakistan, Hindistan Gezisi
Beni takip eden ve iyi dileklerini yollayan butun arkadaslara selamlar gezimin ikinci ayini bitirdim ve donus yolunda pakistandayim. pakistan secimleri sebebiyle quetta taftan arasindaki sinira giden yolun guvenli olmamadigindan...
Ynt: 60 YAŞINDA SIRT ÇANTASI İLE İRAN, PAKİSTAN, HİNDİSTAN GEZİSİ
Herkese iyi günler 6 mart günü itibarıyla pakistan ve hindistan vizelerini aldım. vizeler hakkında kısa bilgiler vererek siz ilgilenelere yardımcı olabilirsem mutlu olurum. Pakistan vizesi: ikili giriş 140 dolar ve pakistanda...
Uzun zamandır yapmayı planladığım sırt çantası ile iran, pakistan, hindistan gezisine kısmet olursa haftaya başlıyorum kısmet olursa. pakistan vizesini aldım sırada hindistan vizesini aldıktan sonra yola çıkacağım. yolculuğumu otobüs ve trenle yapmayı planlıyorum. hedef bütçe olarak 912tl olan...
Ynt: 2.Geleneksel Gezenbilir Karavan Grubu Maltepe Buluşması (11 Aralık 2010)
Bende aranıza katılıp sizlerle güzel bir hafta sonu geçirmek istiyorum listenize dahil ederseniz mutlu olurum hepinize selamlar Fertkaya
Ynt: Evimi Satıp Karavanda Sürekli Yaşama Düşünceme Neden Sürekli Muhalefet Ediliyor?
Sitedeki tüm arkadaşlara selamlar süreyya beyin açmış olduğu konu üzerine bende birkaç şey yazmak istedim kısaca kendimi tanıtarak işe başlayım. 10 yıl gemicilik yaptıktan sonra evlilik ve gemicilik bir arada...
Ynt: Motokaravan Dönüşümü için Teknik Tadilat Projesi Onay ve Ruhsatlandırma İşlemleri
sayın cevdet bey ben 1991 yılındanberi okul servisi yaptığım minbüsün koltuklarını sökerek yazları tatil yapıyordum fakat son 5 senedir ekonomik nedenlerden dolayı yaz tatilinde deçalşmak zorda kaldğım için...
Ynt: İstanbul'da Karavan İmalatçısı varmı?
sayın semih bey daha önceki yazılarınızda okuduğum yazılarınzda iveco midibüsten karavan yaptığınızı okudum bende aracımın koltuklarını sökerek 17 yıldır karavan tatili yapıyorum yakın zamanda kendimi emekli ederek uzun süreli karavanda yaşamayı...
Ynt: İstanbul'da Karavan İmalatçısı varmı?
Sayın Mebus verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.Sayın İmpesa aracım 2002 model BMC minibüs ve aracımın performansından çok memnunum şu anda servisçilik yapmaktayım yakın zamanda servis işini bırakıp karavana çevirerek uzun süreli karavanda...