monster crashed kullanıcısının son içeriği

1. M

actyon sports a hangi dvd navigasyon sistemini almalıyım???

Ynt: actyon sports a hangi dvd navigasyon sistemini almalıyım??? bu konuda yaşadığım hırsızlık sonrasında bayağı bir kafa yordum ve çıkan sonuç, bizim araçlarda direksiyon kumandalarını faal ederek kullanabileceğiniz en ucuz cihaz 2,500 TL ve yukarısı. Ben Pioneer 3200 BT kullandım. Geçen yıl...
  2. M

ACTYON SPORTS İLE NE YAPILMALI NE YAPILMAMALI????

Ynt: ACTYON SPORTS İLE NE YAPILMALI NE YAPILMAMALI???? Ediz bey, ben de zaten forumlarda yazılmış bazı ibareler üzerine, aşağıdaki şartlar için uyarmak istemiştim. Bir de bu tip bir araca ve lastiğe ilk kez geçiş yapan arkadaşlar için. "A/T serisi %50/50 kullanım özelikleri sunan lastiklere...
  3. M

Ynt: ACTYON SPORTS İLE NE YAPILMALI NE YAPILMAMALI???? uzun zamandır yazmak istediğim bir konu daha var, izninizle.. 2.5 tonluk bir araç kullanıyoruz ve çoğumuz da (ben de dahil) arazi kullanımı avantajlarından dolayı A/T serisi %50/50 kullanım özelikleri sunan lastiklere geçiş yapıyoruz. Bu...
  4. M

Ynt: ACTYON SPORTS İLE NE YAPILMALI NE YAPILMAMALI???? Arkadaşlar, bizim aracımızın hız sınırı (trafiğin tolare ettiği - max hız +%10) 88 km dir. Ben 91 Km ile 140 tl ceza yedim. bildiğiniz üzere , tüm araçların odometresi (km saati) gerçek hızınızdan %10 fazla gösterir. GPS kullananlarınız...
  5. M

Actyon Sports Kullanıcıları Listesi

18. Jekfer GÖKPINAR/AS 2009 4x4 AT/Ataköy 3-4 Kısım/ Istanbul
  6. M

Ssang Servisleri Hakkında

Ynt: Ssang Servisleri Hakkında arkadaşlar merhaba, servis ile ilgili fren balatası için istenen rakkam mantık sınırlarının dışında, bence fiyatı veren elemanın kesin bir hatası ya da kastı var. Her halukarda distribütörü ikaz etmek gerek. Ben Ataköy'de oturuyorum ve Osmaniye hipodrom...
  7. M

Actyon & Sports Absorber

Ynt: Actyon & Sports Absorber merhabalar, gördüğüm kadarıyla beyaz olan parçalar üretandan, kırmızı olan ise kauçuktan yapılmış. Dansiteleri ve dayanımları farklı olacağından fıyatları da doğal olarak farklı. Kırmızı hem actyon hem de sports tarafından kullanılabiliyorken, beyaz olanları...
  8. M

Radioshack Pro 2018

Ynt: Radioshack Pro 2018 Cihaz satılmıştır, konu silinebilir.
  9. M

Radioshack Pro 2018

Ynt: Radioshack Pro 2018 Fiyat 275 TL olarak güncellenmiştir.
  10. M

Radyo Amatörlüğü Hakkında Yardım

Ynt: Radyo Amatörlüğü Hakkında Yardım merhaba, adana radyo amatörlüğü acısından oldukca faal bir yöredir. Cok kolay bir sekilde bilgi ve kişilere ulaşabiirsiniz. http://www.adanatrac.org.tr/index.php veya http://www.arad.org.tr/ dan yeterli bilgi alabilirsiniz. kolay gelsin
  11. M

İsoff Off-Road Yarışlarında Hangi Sistem İle Haberleşiyor ?..

Ynt: İsoff Off-Road Yarışlarında Hangi Sistem İle Haberleşiyor ?.. merhaba, işim gereği birkaç kez değişik amaçlı kullanımlara yönelik telsiz sistemi satınaldığım için bazı yararlı olabilecek bilgileri aktarabilirim. 1. uzun zamandan beri frekans yoğunluğundan dolayı VHF frekans tahsisi...
  12. M

Kutusunda Sıfır Bisiklet Ekranı

Ynt: Kutusunda Sıfır Bisiklet Ekranı almak istiyorum, ödeme şartlarını özel mesaj atın ltf. teşekkürler
  13. M

Satılık Suunto Mosquito Dalış Bilgisayarı

1 yaz sezonu sadece serbest dalışta kullanılmış MOSQUITO. Yeni pil taktırılarak teslim edilecektir. En avantajlı yönlerinden biri arkasında ayrı bir pil değiştirme kapağı bulunmasıdır (Yani tam dalışa girerken pil zayıf ikazı alırsanız, vakumlu ortama gerek duymaksızın hızlı bir şekilde pil...
  14. M

Aselsan ASN-3000 Navigasyon (SATILDI)

Ynt: Aselsan ASN-3000 Navigasyon (SATILDI) merhaba, sabit bellek nekadar? SD giriş mevcut mudur? IGO8 başarsoft mu, güncelleme desteği var mı? teşekkürler
  15. M

Radioshack Pro 2018

Amerikadan aldığım, ama hiç kullanmadığım masaüstü tipi cihazımı amatör bant cihazı alacağım için satıyorum. Orjinal adaptörü 110V olduğu için mevcut değil. Teknik gereksinimler uyan 220V adaptör ile verilecektir. Sadece adaptörün kullanım testi için ambalajı açılmışolup kutusunda teslim...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,831
Kayıtlı Üye Sayımız
166,936
Kaydolan Son Üyemiz
Mehmetfv263

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri