moonligh kullanıcısının son içeriği

1. moonligh

72 Saat Çantası için İlk Yardım Seti Hakkında

Ynt: 72 Saat Çantası İçin İlk Yardım Seti Hakkında http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=80543.0 cantayi biraz geliştirdim . merak edenler icin görselde ekledim.
  2. moonligh

Hayatta Kalma

Ynt: Hayatta Kalma arada geçen zamanda cantamı biraz daha geliştirdim , Msr su filtresi , çok fonksyonlu dinamolu radyo fener , Gerber (bg) survival bıçak gibi önemli eklemeler oldu . sanirim cantam beni 72 saatden uzun sure hayatta tutabilir. :)
  3. moonligh

Hayatta Kalma

Son Van depremi gösterdi ki Doğal yada Doğal olmayan Acil durumlara karşı hazırlıklı değiliz. Her ne kadar bize hayalî ya da bilim kurgu gibi gözükse de Teknolojiye bağımlı Tüketim toplumu yapımız çok kırılgan. Acaba kaçımızın aklına Bir saniye sonra Bildiğimiz alıştığımız yaşam tarzımız...
  4. moonligh

Şişme Bot ve Uygun Motor Seçenekleri

Ynt: Şişme Bot ve Uygun Motor Seçenekleri Herşeyden Önce Adb (amatör denizci belgesi) , Bot ve motorun faturası , Limankaydı ( Motorlu deniz araçlarının kayıt olması gerekiyor ama küçük botlara sormuyabiliyorlar).
  5. moonligh

16 Yaşında Dünya Turu

Ynt: 16 Yaşında Dünya Turu Bişeyleri Başarabilmek İçin İlkönce Kadınların Bayan olmakdan kurtulmaları Lazım Türkiyede . Eğer erkeklerden erkek olarak bahsedebiliyorsak Kadınlardanda Kadın olarak Bahsedebilmeliyiz. Bir Kadınına Hanımefendi Diye seslenebilirsiniz , Bayan bakarmısınız...
  6. moonligh

Marinalar

Ynt: Marinalar MERSİN MARİNA • 36° 46' 18” Kuzey(North), 34° 34' 32" Doğu(East) - UTC/GMT +2 • Telsiz iletişim çağrı vhf kanalı 72 • Çağrı işareti: Mersin Marina http://www.mersinmarina.com.tr
  7. moonligh

Emeklilikten Sonra Başlayan Macera

Ynt: Emeklilikten Sonra Başlayan Macera İmalatını değil Boyasını bile kendimiz yapabilsek süper olur busene astar ve zehirli boya işçiliğine 800 tl verdim. Esasında o paraya komprasör ve Boya tabancası alınır. Buarada 27.000 avro biraz fazla geldi Ben 2004 larson 274 cabrio yu yaklaşık o...
  8. moonligh

Ynt: Şişme Bot ve Uygun Motor Seçenekleri Hayırlı Sudan her çıkardığında Motoru Tatlı suyla devridaim yapmayı unutma. Sanırım Suda sürekli bırakmıyorsun. Genede taban temizliğini ihmal etme. Bide Denizde önce güvenlik şişirilebilen canyelekleri var az yer kapladığı için Botlarda kulanımı kolay...
  9. moonligh

Yapay Tırmanış Duvarı

Ynt: Yapay Tırmanış Duvarı Kimyasal dübel hiç kullanmadım Önemli olan tutuğun ve bastğın parçaların dönmemesi. En kolayı denemek 5-6 cm eninde bir tahtaparçasını ortadan delip duvara sabitle ve daha sonra sağdan soldan üzerine bası uygula dönmesse .Tutamaklarda dönmez.
  10. moonligh

Yapay Tırmanış Duvarı

Ynt: Yapay Tırmanış Duvarı Tutamaklar duvara uygulanabilir ama farklı bir dübel gerekiyor. Çakmalı Dübel diye tabir edilen metalalışımlı dübeller var.Aşağıdaki linkde örneği var Tüm civatacılarda satılıyor . Ama tutamakların dönme ihtimali var butip montaj işlemlerinde Ayrıca duvarınında...
  11. moonligh

Yeni Başlayacaklar İçin Tekne Yaşamının Sırları

Ynt: Yeni Başlayacaklar İçin Tekne Yaşamının Sırları Yaw insan anne karnında sudan solumaz :) solungaçımız yokki ... Ama japonlar ne derse doğru der. Birkere mutfaktan kazanıyorlar deniz ürüleri muhteşem. Bu yaz hafta sonlarını Ailecek teknede geçirecez Daha önce hep günübirlik takılıyorduk...
  12. moonligh

Yeni Başlayacaklar İçin Tekne Yaşamının Sırları

Ynt: Yeni Başlayacaklar İçin Tekne Yaşamının Sırları Bence kesinlikle doğru. İnsan Tekne insanı iki kere mutlu eder Bir alırken Birde satarken :) . Zehirli Boya zamanı geldi 2 teneke boya 1000 tl , Artı işçilik. İndir bindir Vinç masrafı. Temizlik Motor bakımı kuyruk bakımı......
  13. moonligh

Ynt: Şişme Bot ve Uygun Motor Seçenekleri Merhaba Ben uzun zaman aluminyum tabanlı 3.5 metre zodiac MARK I kullandım biraz pahallı ama çok sağlam Bence piyasadaki en kaliteli şişme bot markası. 25 hp evinroude 2 zamanlı motorla kulanıyordum. Su kayağı dahi yapabiliyordum. Taban 4 parça olduğu...
  14. moonligh

Kimlik Bilgisi

Ynt: Kimlik Bilgisi Sanırım duyarlılığınız dolayısıyla benim teşekkür etmem gerekir.
  15. moonligh

Evinde Tekne Yapan Adamlar

Ynt: Evinde Tekne Yapan Adamlar pvc borusuda güzel çözüm, işçiliği yok denecek kadar az Fakat sonkat epoksiyide atdıkdan sonra su kontraplağı harika gözükür. Verdiğim sayfayı inceledimde ayrıntılar azalmış eskiden daha ayrıntılı anlatıyordu. Su kontrplağı bulamassanız plywooddanda...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,956
Kaydolan Son Üyemiz
mazotanzarot

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR