mr.morning kullanıcısının son içeriği

1. M

İstanbul Trafiğinde Hangi Motorsikleti Kullanmalıyım

Ynt: İstanbul Trafiğinde Hangi Motorsikleti Kullanmalıyım merhaba arkadasım valla benım tavsıyem kesınlıkle cbf 150 olucak sana gayet ekonomık ve tatmınkar bır modeldır ben kendısınden cok memnundum bır gunde ustunde 650 km yaptıgımı bılırım sıkıntısız ve sorunsuz her yerde tamırcısı var ve...
  2. M

2.Geleneksel Gezenbilir Karavan Grubu Maltepe Buluşması (11 Aralık 2010)

Ynt: 2.Geleneksel Gezenbilir Karavan Grubu Maltepe Buluşması (11 Aralık 2010) Erhan abımın karavanından sıcak goruntuler....
  3. M

Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Defender Camper-(erhan110)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Defender Camper-(erhan110) erhan abım yazılar cok guzel ama acar co pılottan eser yok kırılıyorum sahsen o camurlarda arabanın altına gıren ustune cıkan webastoyla ısıtılmıs kabınde yan gelıp yatan odunları toparlayan co pılotu unutmamak lazım dımı...:))))
  4. M

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Defender Camper-(erhan110) abi uygun fıyatlı bı karavan kıralık ne kadara buluruz senın cevren vardır
  5. M

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Defender Camper-(erhan110) ERHAN ABİ İKİ TEKERDE HAFTA SONU MARMARA TURUNU EKLEDİM BİR ARA BAKARSIN...SAYGILAR
  6. M

MARMARA TURU

Ynt: MARMARA TURU FOTOLARA DEVAM.... ŞİMDİDEN KONUYA BAKAN ARKADAŞLARIMA TEŞEKKÜR EDERİMMM SAYGILAR....
  7. M

MARMARA TURU

Ynt: MARMARA TURU FOTOLAR FOTOLAR...
  8. M

MARMARA TURU

Ynt: MARMARA TURU FOTOĞRAFLARIN DEVAMI :) GÜZERGAHIM ŞU ŞEKİLDE OLUŞTU... İSTANBUL ÇIKIŞ TEKİRDAĞ,KUMBAĞ,SAHİLDEN UÇMAK DERE,MÜREFTE,ŞARKÖY,ÇANAKKALE,GELİBOLU,LAPSEKİ,BANDIRMA,BURSA YOLUNDAN SAHİLE ZEYTİN BAĞI ORADAN MUDANYA,GEMLİK,YALOVA,İSTANBUL TOTAL 650 KM... 13 SAAT MOLALAR YEMEK VE...
  9. M

MARMARA TURU

24-04-2010 TARIHLİ 650 KM'LİK MARMARA TURUMUPAYLAŞMAK İSTEDİM....
  10. M

Ruhsatlar Değişti, Motorsiklet Tek Kişilik Oldu

Ynt: Ruhsatlar değişti, motosiklet tek kişilik oldu ruhsati yeni degistirdim benden uygunluk belgesi istediler kisi sayisi icin simdi ununla ugrasicam bakalim halledebilicezmi...
  11. M

Vespa PX200 Nasıl Bir Motordur ?

Ynt: Vespa PX200 Nasıl Bir Motordur ? valla bencede en saglam scooter hatta zaten scooterlarin atasi nede olsa:)
  12. M

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Defender Camper-(erhan110) oncelikle hayirli olsun erhan abi abi sende vespada var dimi motora lpg taktinizmi lastikler kislikmi bi gun bulusalim gelirken motoruda getirirsin artik ev neredeydi abi vespa ne renk motor ne renk demistin bu tarafa...
  13. M

Gezenbilir İstanbul Grubu

Ynt: Gezenbilir İstanbul Grubu Ad - Soyad: Murat Sabah Doğum Tarihi ve Yeri: 1977 Semt: Meslek: İlgi Alanı: Cbf 150'im var. Kilometre yapmayı, yolun altımda akıp gitmesini çok seviyorum. Yakında yapılacak her organizasyona katılmak isterim. saygılar.
  14. M

Motorsiklete Bakışta Türkiye-İtalya Kıyaslaması...

Ynt: Motorsiklete Bakışta Türkiye-İtalya Kıyaslaması... yazi taammaen gercekleri yansitiyor paylasim icin tesekkurker
  15. M

Scotter Tavsiyesi

Ynt: Scotter Tavsiyesi valla para cok sorun degilse kesinlikle vespa... aslinda honda grubuda kesinlikle saglamdir...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,696
Kaydolan Son Üyemiz
BiSQuiT.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri