Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba benimde 2006 model aracım var 265/70/17 ebat lastik taktığımda lastik arıza uyarısı alıyorum ve aracın vites atışları daha kasıntılı mesela yokuş çıkarmış gibi oluyor normal ebada döndüğümde sıkıtı yok. Bu durum sizde de oluyormu?
Ynt: Ruhsatta 5 Koltuk Yazanlar Dıkkat
Ben geçen hafta aynı sorunla karşılaştım aracımı 5 koltuktan bıraktılar TUV den verilen bir belge ile (TUV un kendisi söyledi) bağlı bulunduğum trafik şubesine başvurdum ve ruhsatımı 4 kişiliğe çevirdiler.
Ynt: Bu Da Benim Vx100 Üm...
Sigorta acentenizden aldığınız kasko rayiç bedeli ve ruhsatınızla beraber bağlı bulunduğunuz vergi dairesine başvuruyorsunuz onlar gerekli işlemleri yapıyor. Her sene yeniden başvurmanız gerekiyor. (şayet aracınızın kasko değerinin %5 inden fazla vergi ödüyorsanız...
Ynt: 2007 Model Ve Üzeri Jimny Sahiplerinden Yardım Ricası
mail adresinizi verirseniz yarın resimleri atabilirim bugun bir kısmını boyadım ama hala paslı gözüken yerler var. bu arada ön tamponu sökerseniz altından da paslı yerler çıkıyor.
Ynt: Ruhsatta 5 Koltuk Yazanlar Dıkkat
Ben bugun muayneden kaldım muayne sayfasında 4 diğer sayfada 5 kişi yazıyor. Elime bir belge verip trafiğe gitmem söylendi. 2 sene önce aynı evraklarla geçmiştim.
Ynt: 2007 Model Ve Üzeri Jimny Sahiplerinden Yardım Ricası
resmi açamadım ama 2008 model aracımda ön panalden bahsediyorsanız (kornanın olduğu yer ve alt kısımları) baglantı kısımlarında bende az da olsa mevcut.
Ynt: Jimny Lastik Yardım
İyi günler Ben aracımda 30x9.5 15 federal a/t kullanıyorum yokuş yukarı çıkarken çekiş sorunu oluyor arazide 4 low konumunda hiç sorun yaşamadım.
Ynt: 100 vx icin bi xenon far.
Bunlar 2006 nın farları diye biliyorum 2004 2003 kasalara ufaka tadilatlarla uydurulabiliyormuş, kendi aracıma (2003) göstepe sanayide birisi varmış (ben bostancı sanayisinde farcıya verdim o yaptırttı) 500 tl ye sökme takma mercek far içi temizliği yapıyor...