<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 167290" data-quote="Sami Demirpaz" data-source="post: 1518611"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/forum/goto/post?id=1518611"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-1518611">Sami Demirpaz' Alıntı:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Bende de 2008 model makyajlı GC var. Ben yükselttim aracı, yükseltmeden evvel amortisör, alt ve üst kolların burçlarını, ön arka viraj demir lastiklerini, arka linkleri vs gözüme eski görünen bütün parçaları yeniledim. Şuan sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. Üst kolların rotilleri kasık çalışıyor, dikkat etmek gerekiyor. Kontrol etmek mühim. Bunun için JBA marka üst kollar var ama yurtdışı fiyatı bile 450 usd civarında. Biz getirdik ülkeye sokamadık hala romanya'da bir arkadaşta bekliyor parçalar.<br />
265/70/17 at lastik kullandım, spacer sanıyorum 30mm 4 teker içinde aynı. Herhangi bir sürtme vs yok. Araç sürüşünde gidişinde saçmalık yok.<br />
Bütün yükseltme sonrasında ön tamponun yere en yakın noktası 13 cm yukarı geldi. Çamurluklar ise eskiye nazaran 10-12 cm kadar yukarıda.
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote>Merhaba benimde 2006 model aracım var 265/70/17 ebat lastik taktığımda lastik arıza uyarısı alıyorum ve aracın vites atışları daha kasıntılı mesela yokuş çıkarmış gibi oluyor normal ebada döndüğümde sıkıtı yok. Bu durum sizde de oluyormu?</div>